Ojla punce!
Abrakadabra, čebelica - saj vem, da nisem stara
samo malo sem se zamislila, ko sem gledala naš seznam, ker zaenkrat sem edina čez 30 pa nisem edina, ki že ima
.
Mi je pa mogoče zdaj malo žal, da se nisem še prej odločila za otroke samo kaj... ne moreš kljubovati usodi. Je že tako prav!
Pozdrav novim nosečkam KM in smrketa
KM, ti si tam nekje kot jaz. Danes sem dopolnila 5.teden. Nisi napisala, kdaj si imela zadnjo M...samo, če sklepam po tvojem PDP boš na prvem pregledu v 10.tednu. Jaz sem v prvi
tudi imela takrat pregled. Je rekla G, da ni nič prepozno. Le malo nerodno je, ker tako dolgo čakaš na potrditev nosečnosti zaradi naročanja na NS. To imaš čas opraviti do 14. tedna in, če so prepolni tam, kjer hočeš to delat, imaš problem. Drugače pa nič se sekirat zaradi znakov. Jaz sem jih nekaj imela takrat, ko naj bi
ne prišla potem pa nič več. Zdaj, razen bolečih prsi, nimam nič. In tudi prvič tja do 7. tedna nisem čutila nič. Potem pa se je počasi začelo in najhuje je bilo ravno okrog prvega pregleda. No, pa še takrat so se našli dnevi, ko mi nehalo biti slabo kot bi odrezal, potem pa spet.
Smrketa zakaj imaš tako hitro pregled, ne vem. Očitno vsak drugače
Z UZ je pa tako, da ti zavarovalnica plača samo 2. Prvega na prvem pregledu, ko gre za potrditev
in potem drugega okrog 20.tedna - morfologija. Kar je več, je ali dobra volja G ali pa je pač potrebno, ker so kakšne težave. Če si nad 35 pa kot so že punce napisale, ti pripada tudi NS zastonj.
Lalyka upam in navijam, da se vam tale burja hitro pomiri. Glede pristopa tvojega G pa se tudi jaz strinjam, da jim ni treba takih negativnih izjav dajat. Oni bi morali spodbujat nas, da bo ja vse v redu... že tako se same preveč psihiramo. Jaz sem bila v prvi
non-stop nekaj zaskrbljena. Pa ali bo to ok, po ono v redu pa ne vem kaj še... Brez veze! Zdaj sem veliko bolj sproščena. Včasih kar pozabim, da sem
. Itak, če mi pa še nič ni, hehe
Nič, grem zdaj. Tole vreme me malo depresira. Mali je na pol bolan in nisva bila zunaj že cel vikend, prej sem pa jaz ležala. Če ne bom šla jutri v službo, se mi bo zmešalo
Do takrat pa
moje, uživajte pa papa
Aja še en link, kjer si lahko pogledate, kdaj približno bo kakšni pregled pa ostalo...http://www.mama.si/izracuni/datumporoda.swf