Hejla!
nuhalna - jp, tud mene je stala 60€.
GIN - tud moja je bolj "stroga", ampak niti ne naroča tok zgodaj, ker je brezveze in niti slučajno ne izpolnimo naših pričakovanj... Je pa moja G zelo dobra in profesionalna, UZ sem imela na vseh pregledih (zastonj!), edino slikic pa nisem dobila
Samo tisto čisto prvo, pa še to je naredila za v kartoteko in mi jo je potem sestra vskopirala... Sem pa imela v 15. tednu ful bolečine v trebuhu in sem šla v bolnico, ker moja G ni nič vidla. Tam mi je pa ena zdravnica dala 6 slikic, pa kake 15 minut sma gledale notr v zaslon
Je bla še ona zraven čist raznežena
No, tud pol kasneje nobene slikce več. Ko sem pa enkrat vprašala za njo, je pa rekla, da se zdaj nič več ne vidi, ker je otrok že prevelik. mah, jst pa nisem hotla bit nadležna in sem čakala, da mi bo sama kako fotko dala
ma,nima veze, imamo zdej polno fotk
anckica - žal mi je za tvojo neprijetno izkušnjo, ampak tako je, ne moreš ne vem kaj pričakovat, če si še čisto na začetku - saj nam se zdi en mesec veliko, ampak vidi se še pa nič kaj ne.
kumarce- men že skos pašejo
Sem pa dobila vnetje spet
Od poroda naprej jih mam kr naprej, prej pa nikoli nič... In menda pride tudi, če ješ preveč sladkega, kar jst zadnje čase nenormalno veliko počnem
Včeri npr. sem zmazala pol riževe čokolade... Mi je blo slabo pol, ampak sej ni čudn
spanje - evo, sem ugotovila, da imam po novem s tem probleme
Danes sem mal boljše spala, drugač se pa vsako noč zbudim enkrat v sredini noči in sem kr čist zbujena
Pa še na WC morm hodit grrrr
Že tak velik hodim, zdej pa spet vsaj 1x ponoči
nič, to je to od mene, LP!