Hejla!
No, da se vam še jst mal javim, vas trenutno sam na hitro preletim in dodam nove
na seznamček.
Hm...kje naj začnem.....
Čestitke za
in dobrodošla turquoise in amaddeja.
Moja dva fanta sta hieraktivca, en je bl trmast k tadrug, čeprav je tmali bolj hudiček, hehehe....drgač sta pa super fanta. Jst ju normalno dvigujem, a se bolj pazim. V šihtu malo bolj pazim, k mam tud težke stvari za dvigvat, a se znajdem da mi jih ni treba, ampak pol k bom povedala mi bojo itak vsi pomagal.
Modrci: v prvi
sm mela mlce večje modrce k v drugi, jst sm si v drugi
kupila modrce za dojenje v Kiku (zlo zadovoljna).
Počutje: mi je parkrat blo malce slabo, a ni lo krize.
Otroške obleke, oprema,...: jst hb sm jih ful dobila od drugih in nekaj sm jih tudi dokupila, tko da sm ful pršparala in jih bom tudi sedaj uporabljala, pa če bo bunčke (upam da ja), bom pač sam kako roza cunjo kupla, drgač pa vse od mojih dveh fantov). Košaro imam še od mojega očita (zlo lepo ohranjena in stara preko 50 let), zibka je še od mene, voziček mam še od prvega sina (dobila novga), tko da če bom kej še kupila, verjet na koncu, ko bom vidla kaj mi res še fali.
Spol: itak, da hočem vedet, tko k do sedaj, če nam je pa le ratal v tretje punčko nardit
. Do sedaj mi v kitajski karti napoveduje
in pri obeh je tud obakrat pokazalo za
, tko da sm na pregledu sam dobila potrditev.
Jst mam pr obeh to knjigo: http://www.emka.si/moj-prvi-album-rumen/PR/68930,13160 in tudi sedaj jo bom kupila (mogoče
)
Piercing: Jst ga mam v popku in sm pol k me je motu (drgnil ob hlače) dala vn pa vsake tolko nazaj not, da se ni luknja zarasla, zdej pa ga spet nosim, če ga bi lahko ga bi do konca mela not.
Drgač pa čim manj stresa, nč slabega mislt, božajte bušije,.....
Tko, mislm, da sm preletela vse skoz. Zdej grem pa počivat al pa se z mojim dvema sinkoma igrat, verjetn prej to