IZVIRNO SPOROČILO: odavoda
Zakaj toliko čakate z novico? Kako vam uspe? Meni se zdi, da me v službi že kar vsi v trebuh gledajo - napihnjena sem kot žaba, nosim lahko samo še dvoje hlač in eno krilo. Verjetno si mislijo, da sem se zredila, pa vendar...najraje bi kar vsem povedala.
Jaz ne povem, zato, ker sem prejšnjič imela abrazijo. Zdaj bi mojim in moževim staršem rada prihranila to čakanje do prvega pregleda ali nuhalne, da bodo potem z mano srečni naprej. Pozna se mi itak ne še nič. Sodelavci ne morejo opaziti, ker jih nimam
Knowitall, jaz sem v drugi nosečnosti pri 8ih tednih prišla na prvi pregled in tožila zaradi glavobolov. Ginekolog je rekel, da kamot lahko 3 na dan. Če se prav spomnim, sem vzela enega in potem je bilo bolje in jih nisem več potrebovala.
Jap, tudi jaz se ne morem popoldan zabubiti na kavču. Pa bi se. Z veseljem. Popoldan berem, rišem, se igram z otrokoma. Isto mož. Zvečer ju skopava, večerja in spat. Potem pa že zaspim na kavču tudi jaz. Edino to zdaj bolj pazim, da ju ne dvigujem. Sin ima 15 kg, hči pa 19 kg.
znaki - prsi so me šele zdaj začele bolet. Najhuje je zjutraj, ko se iz ležečega dvignem v sedeči položaj. Verjetno gravitacija

Takrat me precej boli. Potem pa čez dan čutim tako boleče in polne prsi. Kar žarijo. V spodnjem delu trbuha me še vedno špika. Včasih bolj, včasih manj. Slabo mi sicer ni, sem pa opazila, da nimam nobenega apetita. In zelo težko pogoltnem elevit. Takrat se mi kar dvigne. Elevit jemljem zato, ker poleg folne kisline potrebujem še železo (sem zelo slabokrvna).
Spol - nikoli nisem bila na NS. Vedno je moj G pregledal, če je prisotna nosna kost. Spol sem obakrat izvedela na morfologiji. Sem pa preveč firbčna, da bi čakala do rojstva. Že to, da sem imela pripravljene oblekice in opremo v približni barvi, mi je pomenilo.
Zdaj pa moram na delo