Ojla punce!
Lelyka želim ti, da čimprej okrevaš
Dr. Knowitall, ti tudi
. Kaj pa zdaj, ti je še tako slabo? Kakšen čaj si to skuhaš? Kupiš ingverjevo korenino ali kako?
Medved Pu dobrodošla! Želim ti, da bo vse fajn
Vsem, ki nam je slabo pošiljam
. Joj, mene joj, kako je meni
Obup! Huje je kot v prvi
. Pomagam si tako, da grizljam prepečenec in jem mandarine. Te mi nekako ubijejo slabost za kratek čas. Apetita nimam za prav nič ampak se prisilim, da nekaj pojem, ker drugače je še huje. Veliko hrane, ki sem jo prej imela ful rada mi zdaj smrdi. Recimo jogurta videt ne morem pa sladke stvari mi tudi sploh ne teknejo. No, to je dobro, a ne
Je pa verjetno res, da se počutim tako slabotno zaradi tega, ker premalo pojem oz. manj kot prej. Pa še nizek pritisk imam.
Se mi pa zdi, da je popoldan malo bolje.
Sem pa včeraj prebrala, da vrhunec šele pride tam v 9., 10. tednu
Se mi ne sanja, kako bom prišla do G tešča na 1. pregled. Če ne bom takrat bruhala potem ne vem...
Že odštevam...
Še malo pa bo petek in juhu vikend in upam, da vsaj malo več energije, če ne bo pa moj dragi poskrbel, da bom lahko malo počivala. Upaaaaaaaam
Se pa nagibam, da bi družini že kar povedala. Me bodo vsaj razumeli, zakaj sem taka. Če bo pa kaj narobe, mi bodo pa itak v oporo. V tem primeru si tako ali tako ne znam predstavljat, da bi kaj takega prestajala sama.
Lep dan vsem, papa