lunika
Upam, da slabost čim prej mine!
majči jaz sem RH- in sem injekcijo dobila nekje na polovici
in po porodu, ker je hčerka RH+. Meni G nikoli ni nič omenjala o povezavi RHja z krvavitvami
.
pikica 28
Upam, da je okužba stara, in da ne bo težav. Sveže okužbe pa mislim, da zdravijo z antibiotiki.
pozdravljene vse nove!
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darckr
Pričakujeva 16-ega oktobra...
Oprosti darckr, ampak ko sem tole prebrala na hitro se mi je kar zaletelo: prebrala sem, da pričakujeta 16. otroka
No saj potem sem šla šeenkrat malo počasneje prebrat, pa sem opazila svojo zmoto
Tudi jaz sem najprej prebrala 16.otroka
balonchek jaz v 1.

sploh nisem čutila utrujenosti. sem normalno hodila na predavanja in sem se celo vozila 40km v eno smer na faks. Zdaj bi pa kar počivala
darchy82 mislim, da zaenkrat ne bi smelo biti težav, ker so

res dobro zaščiteni noter. ko pa trebuh zraste, pa boš morala bolj paziti. Mogoče jo poskušaš navaditi, da se vležeš zraven nje in tako zaspi. Zdaj imaš par ,esecev časa, da se navadi
V soboto sem imela celo dopoldne močne krče, pa tak rjav-svetlo rdeč izedek. Pa se je vse skupaj zvečer umirilo in nisem zganjala panike. Včeraj zjutraj pa sem gledala TV in ko sem šla na wc sem imela prav rdeč flek kot ob začetku menstruacije - tak svetlo rdeč izcedek. Sem šla k dežurnemu, nato pa v bolnico na pregled. Zdravnica mi skoraj ni verjela, da sem imela krvavitev, ker je na pregledu bilo vse čisto in nobenih znakov krvavitve. Je rekla, da je vse ok in da velikost ploda ustreza tednom nosečnosti. Tako da zdaj pomirjena čakam drug teden, ko imam 1. pregled. Sem pa danes zjutraj spet imela rdeč izcedek. V 1.

nisem imela takšnih težav in mi je prav nenavadno.
Zdaj ko sem vas brala glede tokse me je kar malo strah. Bom verjetno poklicala G in vprašala kako in kaj.
Midva sva že vsem domačim povedala, da pričakujemo. Omenila sva tudi hčerki, pa ji je bilo tako smešno, češ da nimam velikega trebuha, saj ne morem imeti dojenčka
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.3.2012 11:51:44 >