Oj!
olimia - veliko sreče med novembrkami in poročaj kaj tu in tam! Sicer pa tud
da se res vse lepo izteče!
balonchek - hmm, dilema, ja. No, kar tako naredi, da podaljšaj za 3 mesece, potem pa boš tak sproti vidla. V najslabšem primeru se boš pa res pač odpovedala tistim dvem plačam. Saj po moje take drastične razlike ne more bit
sonček33 - Uff, ti že imaš pa velik plodek!
Nekak poskušam primerjat, če imaš ti pdp 2.10., kokosova palma pa 19.10 in ima 3cm,potem ima moj nekje 4,5cm?
Mah, sem firbec in si nekak kompliciram, bom že vidla v ponedeljek, ko imam tud jaz nuhalno
KM - ma jst skos berem kravje mleko, ker smo mele na starši čvekamo zmeri to kratico ko smo začele kravje mleko uvajat
Bravo tudi tebi za uspešen pregled pa za nič slabosti! Fauš!
Princess - sm se takoj spomnila na tebe in se spraševala kaj si zrihtala s službo. Pa super za prebavo!
kokosova_palma - Tudi tebi
za uspešen pregled! Če pa ne greš na NS, je pa čist tvoja odločitev. Vsaka ve zase. Jst se ful veselim tud zato, da dobim kaj slikic ker s temi pa moja G čist preveč skopari
darchy -
za nuhalno in tolikšno tveganje!
Hmm... men so rekli, da če reče da je punčka, je ziher prav, če pa reče, da je fantek, je pa tak ko da ne bi nič rekla
Drugač bomo pa mi ITAK tud vprašali, jst navijam za punčko, ker imamo prej fantka
tehtanka - jst sm tud tooook utrujenaaaaa
Lulat pa že na splošno hodim velik, tak da če grem še trikrat vmes, se sploh ne opazi
GreTEJ - ne, nismo se šli kopat, se lubiju ni dal in smo se kr cartal doma. Pa je blo glih tak luštn
Sem pa rekla, da se gremo defenitivno za moj rojstni dan (čez dober teden
), pa če ne bo hotu it zraven, bo šel pa kdo drug
Drugač pa sem slišala še par mnenj, da so se hodile kopat pa da nima kaj bit, ampak da če te je strah, pa obstajajo neki tini mini tamponi za uravnavanje ph v nožnici al neki tajga, v glavnem, da se kao lahko v miru kopaš
sp.del trebuha - me večkrat boli kot pri menstruaciji, pa sploh ni važno v kakšni pozi sem. Me pa velikokrat zagrabi ko sem pripognjena in se zravnam! Je pa kot da bi si neki nategnila
uff, en cel roman sm vam natipkala danes. Se vidi, da sem pojedla zajtrk in prsti kr hitreje delajo
Lep dan!!