IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28
punce hvala za lepe želje
Skratka bila sva danes na posvetu in res ni vse tako črno kot je izgledalo...pa še tista sestra je vse dodala in poslabšala. Skartka, danes se je gospodična vadila ven, da je sam rekla, da so slabi rezultati, pa je bila G zelo očitno jezna nanjo...Skatka, naju je G pomirila in razložila vso zadevo. Dobila napotnico in morem it na pregled v petek v Ljubljano v ambulanto za pataloško nosočnost. Zdravnik me bo od sedaj naprej spremljal glede tokse in dobila bom tablete, ki jih bom mogla jemat celo nosečnost. Prav tako me v 16 tednu čaka Amniocinteza. Ker imam sedaj kao kritično nosečnost, mi pripadajo ful več ultrazvokov in redne kontrole. aj vse me pa čaka, vam poročam sproti.
Skratka preživela sem peklensko noč in me je danes G lepo pomirila in sem ji hvaležna za to. Naredila je še en ultrazvok, da me je še dodatno pomirila.
Ne razumem pa teh sester, da si upajo kar same nekaj napovedovat in širit napačne podatke...
pikica 28 No, nekaj podobnega sem ti hotela jaz napisat, da bi te pomirila glede te tokse in nesramne sestre. Seveda ti v pripada AC in spremljanje nosečnosti v patološki ambulanti in pogosteje pri svojem G. Primer mojega soseda je bil eden izmed mnogih, znanka se je okužila s tokso po 20. tednu nosečnosti in ima doma tudi živahno deklico... je pa res, da je imela anormno število pregledov, UZ ipd., ampak to je le plus, da si lahko bolj mirna. Samo pogumno naprej in držim pestek, da se tudi pri tebi vse super konča

vsem za lepe novičke na pregledih in dobrodošle vse nosečke

vsem, ki z nami ne boste peljale do konca. Želim vam vsem, da čimprej ponovno zagledate
Nezy 1 - jaz grem na BHR, ker mi pripada zaradi hčerke; kolegica, ki pa spada med novembrke (je mlajša od 30), se pa tudi odloča za samoplačniško AC. Če bi se jaz zanjo odločala, bi šla v Medgen, kjer jo dela Pušenjak in še rezultati so hitri
Sem pa danes zjutraj tudi jaz prijela AS in poslušala srček svoje pikice... tako kot je ena napisala, res je tik nad sramno kostjo in precej levo, nedvomno pa ga ne moreš zgrešit, ploh ko enkrat veš, kako bije mao srčece
< Sporočilo je popravil olimia -- 21.3.2012 10:44:26 >