Olja punce,
moje slabosti so pa boljše, občasno mi je se slabo, ampak sem pogruntala kaj in kako mi paše takrat in se jih kar izognem.
Ne bom veliko o poroki, ker ste ze veliko napisale, tudi jaz sem se pri prvi hčerki poročila noseča, sva ze prej vedla da se bova poročila, a ko sem zvedls da sem noseča sva pohitela, poroko sva z vsemi pripravami za 110 gostov zorganizirala v slabih dveh mesecih imela pa sva srečo edini datum in samo se ena ura je bila prosta, kjer sva se želela poročiti. Tudi prostor je bil prost in vse se nama je lepo poklapalo.
Oblekico sem šla poskusit v poročni kotiček in so rekli da naslednjič je proba 1 dan pred poroko, mesec in pol prej pa sem bila na 1. probi in noseca? Hahhhaha no ne izposoja se mi je zdela tudi čisto predraga in se našla nisem kar sem si želela. Obleko sem imela zašito iz satena in korzetek iz čipke, videlo de ni nič priporočam da ko zbirate oblekico ste nekaj časa v njej jaz sem na prvi probi skup padla ker je bila pretezka in tako smo jo prilagodili in je bila super. Po polnoci sem imela pa krajso oblekico kjer pa se je trebušček lepo videl, verjetno jo bom kar prodala, je bela in je nimam za kaj imeti, preveč šikana za oblekico poleti, če katera rabi naj javi
Se pa borim s skrivanjem, trebuščka kar je precej težko, si pa dam doma duška in ga razkazujem v mojih takih super udobnih hlačah in majicah. No tudi tako sem oblečena v kvazi kavbojke (pajkice o katerih sem pravila in nič ne tiščijo) in tako kot sem bila prej, samo so mi majice prekratke, v drugo se mi precej hitreje pozna, vedno sem imela raven trebuh sedaj pa to ni več, želiva počakati do nuhalne, težko bo ker se res vidi ampak tako sva se odločila, mami ki ve pravi da morm kar kako rutko okoli vratu zavezat da te repki malo bolj skrijejo, ker se vidi. Saj odštevam še 17. dni in ob lažje ko bova lahko povedala. Komaj čakam da bova povedala tudi hčerkici, ki tudi še ne ve, joj saj grejo dnevi kar hitro mimo tako da bo kot bi mignil.
Lep prvi april vsem in ne pustite se preveč nahecat, malo smeha je pa le fino
< Sporočilo je popravil myshm -- 1.4.2012 13:18:41 >