IZVIRNO SPOROČILO: kokosova_palma
Pa vprašala bi vas - a ve dejansko že rabite večje hlače?? Meni se še nič ne pozna. Malenkost bolj napet trebušček, ampak tako, kot če ne bi šla 5 dni na wc. Jaz ne rabim še nobenih hlač menjat...
Noben še ne more nič pogruntat.
Jaz nosim še vse stare hlače. Se mi še nič ne pozna (če bo tako kot prvič in drugič, me bodo v porodnišnici spet vprašali če sem ziher da sem že za rodit

). Zredila se tudi nisem še nič. Soseda me je pa pogruntala. Prijateljica pravi, da se mi mogoče pozna na obrazu. Da sem bolj polna, kot da bi bila zatečena.
Ima še katera težave z mozolji? Jaz jih nisem prej nikoli imela, zdaj sem pa čisto mozoljasta. Po hrbtu, dekolteju, rokah, obrazu.
In ko sem se ravno včeraj hvalila da mi ni slabo - evo, cel popoldan mi je bilo slabo in prej celo jutro. Sem morala tešča 100 km na drugi konec Slovenije da sem dala kri in vodo za naslednji pregled. Še sama sem se vozila. Celo pot mi je delalo slabo in komaj sem čakala da bo konec laboratorija da bom lahko nekaj dala v usta. Zdaj je bolje. Sem pa lažja za 4 evpruvete krvi.
Dr.Knowittal, čestitke za uspešen pregled. Boš zdaj bolj pogosto klepetala z nami?

V službi še nisem povedala. Tudi doma še nisem. Prvič in drugič sem povedala da bomo imeli dojenčka in je šef rekel a res, mi tudi. In res sta njegova prva dva rojena na isti mesec in leto kot moja dva. Ko je on imel tretjega, je mene vprašal če bomo slučajno spet imeli dojenčka.

No, zdaj pa nimam več istega šefa, pri nas sem še edina zaposlena, tako da ne vem kako bo. Ali bodo koga našli, ki me bo nadomeščal, ali pa študentje.
Kokosova_palma, jaz sem bila 21 prvič. Zanosila marca in imam punčko. Zame ta tabelca drži.