hej hej!
vsem za dobro opravljene preglede in NS!
spanje HB še vedno spim kot polh. Tudi lulanje me ne moti preveč. Je pa res, da moram po navadi zjutraj hitro na stranišče
folna Od začetka sem jemala elevit, pa sem se slabo počutla po njih, zdaj pa jem FidiVit Mami, pa sem boljše. Mislim, da bom jemala te tablete do naslednjega pregleda - dober mesec še, pol bom pa vidla, kaj bo G rekla.
prazniki Midve sva bile bolj leteče. Zadnje čase se še posebej ob nedeljah kar sami povabiva k našim domačim na kosilo. Moževi starši, pa mami, pa ati, pa so 3 vikendi naokrog
. Nama je doma dolgčas, pa se raje potepava.
trebušček Meni se že pozna, še posebej zato, ker sem že prej imela nekaj trebuha. So mi pa hlače še vedno prav, le ko sedim, me malo tiščijo. Sem pa najraje v trenirki. Sem pa 1. imela ogromen trebuh. Sem zgleda bolj spredaj nosila. Pri 6 mesecih sem imela že skoraj večji trebuh kot kolegica, ko je šla rodit. Me je
zafrkaval, da najprej vidi trebuh, čez nekaj časa pa še mene.
Strije V 1.
sem jih dobila kar nekaj, še posebej po trebuhu okoli popka. Zato sem zdaj že začela z mazanjem, da ne bo še hujše kot 1.
V 1.
ni bilo veliko posteljne aktivnosti, ker se je možu zdelo čudno, neprijetno. Pa sem mu razložila, kako je
zaščiten, pa ga je vseeno bilo strah. Sva pa pol notr spravla
gosta hrana Tudi midve sva se do 6ih mesecev samo dojile, potem pa smo začeli z uvajanjem in ni bilo težav. Oziroma začel je možek, ker je on bil na porodniški
DHT jaz sem se naročila tudi na ta test, ampak še vedno nisem 100%, če bi ga opravljala.
Verjetno pa filmčka ne bom vzela, ker za par sekund se res ne splača dat 12€. Vsaj takšna je cena pri Strahovi. Hčerka bo tako šla z mano, da bo videla
, drugi ga bodo pa videli oktobra
hlače V 1.
sem nosila visok pas - je le bilo bolj mrzlo. Sem pa imela tudi ene hlače z nizkim pasom, ampak ker sem nosila spodnje majice, mi niso dol lezle, zdaj pa mi. Bom letos bolj krila in oblekce nosla. Bo še najbolj udobno.
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy1
Tako se mi lušta solata iz vrta!!!
Zakaj pa je ne ješ? Tudi jaz tokse v 1.

še nisem prebolela, pa sem solato normalno jedla, še regrat. Večkrat sem jo umila kot po navadi, pa ni bilo težav. Zdaj pa izvidov za tokso tako še nimam. Če bi bilo kaj narobe, bi me tako že poklicali.
IZVIRNO SPOROČILO: archie
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ali se kateri mogoče kaj sanja o tem kako "lahko" je očetu otroka priti do dopusta za nego in varstvo otroka
Kolikor je meni jasno, mora biti mama obvezno 3 mesece na porodniški (1m pred porodom in 2m po porodu), ostalo je lahko mož (oče).
Ja, tako je bilo pri nama
IZVIRNO SPOROČILO: kokosova_palma
Me pa še zanima, če je katera od vas še študentka? Ker ne vem, kdaj naj povem na faksu v referatu, da dobim privilegije
kdaj bi se to splačalo it menit kako in kaj?
Jaz sem se dogovarjala z vsakim profesorjem posebej. Nekateri so mi dovolili predčasno opravljanje izpitov (PDP sem imela 16.5.), pa tudi pri raznih predstavitvah in seminarskih sem imela prednost, da sem prej prišla na vrsto. Sem pa ponavljala 3. letnik, ker ti pripada 1 dodatno leto za vsakega živorojenega otroka, in tako sem tudi štipendijo prejemala 1 leto dlje. Starševskega nadomestila je takrat bilo samo 180€
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
Drugače imam pa jaz tudi Angel sound, ampak pri dobrih 13ih tednih če nič ne slišim ... no mogoče pa tudi na napačnem mestu iščem ali kaj
Jaz ga po navadi najdem takoj nad sramno kostjo. Moram pa včasih kar fajn pritisnit, ker se skozi špeh ne sliši preveč dobro