Hejla, madoniš ste načvekale, dobro jutro vsem!
Balonchek Jaz imam v Postojni NS in bom zihr klicala ampak mislim da bom počakala do ponedeljka se mi zdi da je danes vseeno malo prezgodaj še, upam na to da mogoče pa le ne bojo stavkali.
Darchy82 Veš da nism čist sigurna kako je s temi CR-ji v drugo vem samo da je ginokolog že namignil, da običajno kadar je tako kot pri meni, da se dete ne spušča in se ne odpiraš kljub svojim popadkom in bebica tok velika, je običajno v drugo tudi isto, jaz sem rodila v Postojni in drugače je bilo vse super, samo sem kar veliko bila prerezna ker je tamala tako čudno ležala, pa tudi okrevanje ni bilo ravno simpl, ker sem potem nekaj tednov po porodu dobila še vnetje maternice, hm kaj si želim kaj pa vem mi je čisto vseen samo da hitro okrevam, da bom lahko čimprej uživala z novim članom in mojo družinico.
Abrakadabra Moja pupa je bila za punčko zelo velika, 55cm in 4170g, po ultrazvoku je celo kazal da ima čez 4600-4700 ampak hvala bogu ni blo tako, ker sem bila že toliko čez rok, ker sem bila že 4 dni v porodnišnici, vmes sem imela tudi popadke na 4 minute, ampak odpirala sem pa nisem, je reku porodničar po zadnji svečki, ki sem jo dobila za odpiranje da glede na velikost otroka in težo, sem lahko do junija pri njih pa ne bom rodila/bila je zima in če se strinjam bi kar CR naredili. Tako da sem potem imela kar CR, po eni strani super po drugi sem si pa res želela naravno roditi, ampak važno da sva bili obe OK, sem pa imela spinalni blok in sem bila budna in morm reč da je bilo super čist takoj so mi jo prinesli za polupčkat čim so jo obrisali, tako da je bilo kot da bi normalno rodila.
Dekleta slišala sem preverjeno varianto za strije, baje to svetuje zelo dobra dermatologinja, konopljino olje mi je svetoval nekdo, ki jo osebno pozna in je o tem govorila, jaz sem ga šla kupit, je kar drag, sicer odvisno kaj vzameš, je zelene barve in ima kar močan vonj, ampak včeraj ko sem se namazala vam morem povedat da imam še danes kožo čisto mehko in je res super. Tako da jaz bom kar tole porabila do konca se mi zdi da zna bit OK.
Joj tole skrivanje je obup, nevem res več kaj naj dam gor, lajbič je dobra ideja samo ga nimam mam pa tako jopco za zavezat, ki odlično skrila ampak zdaj ko jo zavežem buši kar vn skoči in tista vrvica vse skupaj še bolj povdari, komaj res čakam naslednji tedn, bluzice imam pa tudi samo ali čisto oprijete ali pa tunika varianta in če sem iskrena sem v tisti k je k tunika k ena vešča, ker so res bolj nosečniške, res ne vem kaj bom nardila, neki bom mogla da zdržim še tale vikend in potem še tiste dva dni, kar ne bo problem ker smo v službi zelo majhen kolektiv in moji sodelavki vesta, da sem vsaj tam lahko dokaj normano oblečena. Verjetno bom z kakimi rutami eksperimentirala, takimi dolgimi da se skrije, ma res nevem več.
Nekaj bo treba