Hejla punce,
jaz sem tok zaspana skos da tole nikamor več ne pelje in v sredo bom G kar povedala, da mi preveri železo, čeprav zadnji teden zavestno jem meso, ki mi ne paše sploh samo zato, ker vem da je fajn za železo... Zdele sem odspala 2 uri in bi šla komot nazaj spat še za dve ali celo noč, zoprn pa je to ker se ponoči zbujam in skos se mi sanja takšne in drugačne trapaste sanje in zdi se mi da sem tudi zato tako utrujena.
Jaz sem tudi v porodnišnico sabo odnesla dudo čeprav sem si želela da je nebi meli, ampak ko sem jo prvič naslednjič videla je mela če dudico. Tudi potem smo jo meli do 4 mesca ko se je naenkrat odločila ko sem ji jo dala ponoči, da dude pa nič več, jok in stok je bil, tako smo z dudo zaključili. Mi je bilo čisto super da se je tko izšlo, kot sem rekla moja pupa je fenomen v vsem, tudi dojenje je bilo uspešno prav zato, ker ni marala flaške ko sem bila že čisto na dnu da mleka sigurno ni več, sem šla svoje mleko oddtajat in ji ga dala po flaški, ni govora, pa sem jo pristavila pa je mleka spet bilo. Težave pa sva imeli zato, ker je od enega mesca spala ponoči po 8ur in ji je čez dan potem manjkalo in sva se dojili večkrat kot naj bi se, predvsem pa je pojedla v slabih 5 minutah in fertik, tako da hm sem es čas mislila da ni mleka, ampak na posvetovalnici je mala lepo napredovala, tako da sem bila ful vesela. Nočno dojenje sva pa ukinili, ker je jedla že vse obroke goste razn ponoči, se je želela crkljat in ko sem eno noč rekla da mlekca ni ni več, sem to ponovila še 2x in smo spali celo noč, točno pri 14mescih se ni več zbujala ob 5-6h za dojenje ampak smo spali. Je pa res imela 5 obrokov goste hrane in je bilo to dovolj, pocrkljava se pa še kdaj, pride k meni in se objameva in kaj zapojeva, sva tako nadomestili dojenje, ni ni in pesmica pa kak lupček, prfekt.
Ja pri nas pa vrtec ne dela =( tako da bom vidla kaj bom, nisem je mislila sabo vzet, pred morfologijo, ampak verjetno bo treba.
Nosečniške majice/tunike Two way ima dolge majice/oblekice, z dvemi luštnimi izrezi v super barvah od bele, rdeče, modre.... črne za 9,99evra z kratkimi rokavi, njihov bombaž je meni super, so zelo kvalitetne stvari, tako da če katera rabi kaj podobnega naj šiba, je pa res dolga majic tako ornk čez rit, da je lahko poleti prav oblekica.