Hejla,
Otika Če gre kaj mimo TW-ja si poglej mogoče ti bojo pa OK.
Danes sem še ginekologa klicala in jutri sicer delajo ampak ima en sestanek ob dveh tako da so vse pacientke, ki so naročene po 13h prestavili na četrtek, tako da imam nuhalno jutri v četrtek pa pregled, no samo da je eno jutri, komaj že čakam, že vem kaj bom oblekla nekaj da se trebušček vidi, od jutri naprej po nuhalni se lahko vidi, če bo vse kot štima v kar sploh ne dvomim.
Mehur Jaz ne hodim prav pogosto imam pa velikooooo izkušenj z vnetji in najbolj preverjeno od vseh brusnic in vsega, je zlata rozga, lahko si poleti naberete same cvetove ali pa jo kupite v sanolaborju, si skuhajte čajček in sladkate po okusu, je odličnega okusa. Vedno sem imela težave z ledvicami in običajno sem pristala na konjskih antibiotikih vsake tri tedne, sedaj čim imam malo suma da je urin moten, ali da ima več vonja kot običajno, da me začne zadaj bolet, skuham kak liter čaja in ga pijem, če me še ne spuca in me še boli pa še en liter počasi pijem in ne boste verjele pri vseh vnetjih sedaj že dve leti in pol nisem imela nobenega, drugače pa sem pristala na nefrologiji z blokado v riti in na antibiotikih. Pa tale ledeni čaj z brusnic, ni ravno priporočljiv razn če bi sladkorno fasale rade, če že brusnice si kupite suhe in jih grickajte niso tako zanič, da jih nebi mogu pojest.
Trebušček bom pokazala, ko se bom naučila kako, tukaj sem čisti tumplek, ampak še nekaj tednov počakam, da se bo še bolj videl potem pa pripopkam. A ste vidle, verjetn ne, kdo pa to gleda, danes imam 12 tednov in 0 dni, kok sem pa vesela, komaj sem čakala ta dan in zdaj lažje diham jutri bom pa še 1000x lažje