IZVIRNO SPOROČILO: balonchek
Kere imate izkušnje s porodnišnico Kranj? Meni je načeloma vseeno, LJ ali KR, ampak v KR se baje lahko
za epiduralno premisliš vmes, ker še ne vem a bi jo imela, mi je pa všeč ideja, da se lohk
na licu mesta odločim, če me bo preveč bolel
Jaz sem prvič rodila v Ljubljani, drugič pa v Kranju. Pred kakšnim letom smo se preselili na Savinjsko, tako da grem zdaj rodit v Celje. Če bi le lahko, bi šla v Kranj. Res je, da se lahko vmes odločiš, da bi epiduralno. Jaz sem vzela ultivo, in srčno upam, da se bo kaj spremenilo do oktobra in bo dosegljiva tudi v Celju. V Kranju sem bila zadovoljna tako z babicami, kot z zdravniki, kot z oddelčnimi sestrami. Otroka ti na tvojo željo odpeljejo čez noč in ti ga pripeljejo za dojenje. Jaz sem prvo noč to izkoristila in potem nisem nič spala, ker sem samo poslušala ali se zdaj Jaša joka ali ne. Drugo noč je pa spal pri meni.
Kolo - s kolesom se letos še nisem vozila. Otroka se vozita s kolesi ali rolerji ali s skiroji. Najprej sem tekala za njima in jih tako pazila, potem sem si pa kupila skiro in zdaj se vozimi z njima. Je njima boljš, ker ne vpijem non stop za njima naj me počakata in meni, ker mi ni treba toliko tečt
Čebelica81,

za gibe.
Otika, tudi jaz sem zjutraj norela po hiši. Tiste hlače z elastičnim pasom so se sušile, v hlačah iz nexta bi me zeblo. Oblekla sem ene kavbojke, ampak sem si morala odpeti pas. Tako da že pregledujem next, kakšne kavbojke si naj naročim. Recimo da jih bom nosla še maja, potem pa spet septembra in oktobra. Mah splača se.
Ali mogoče katera ve, imajo kje v emporiumu kakšen oddelek za nosečnice? Imam namreč en bon, pa ne vem ali naj grem zdaj kaj iskati, ali naj ga prišparam po porodu.
Včeraj sem spekla en dober pirin kruh. Mnjami. Še sin, ki je res izbirčen, ga je pojedel en velik kos.