Hejla,
jaz pa sem bila na jogi in sem spet bolj pozna, joj kok lepe slikce ste dale gor, jst morm tud tole malo naštudirat, trenutno sem kr bizi ampak sej bom, tudi jaz pripopkala, jutri mam toliko dela da se sploh ven ne vidim.
Drugače pa danes sem imela pregled, in UZ ni delal sej ubistvu je bilo res brez veze, ker sem imela nuhalno včeraj, me je pa pretipal in pravi da je vse kot štima, mam pa trebušček bolj nizko kot pri moji prvi pupi, tako da Darchy kuk je tvoj fajn visoko, meni se že neki tudi pozna, lih ful ne ampak tako da vsak vidi da sem noseča. Drugače pa mi PDP-ja ni prestavil, je kar rekel da imava velike otroke in da se bova tako ali tako že vnaprej dogovorila za CR
, ker pravi da bo verjetno tako kot v prvi nosečnosti, ko sem imela popadke, nisem se pa odpirala kljub svečkam par dni, tako da je reku da nima smisla, tako da verjetno okoli PDP-ja enkrat bo kr CR, no pa me le mogoče ne boste čakale, vsaj to in bo res oktobrka
!
Naslednji pregled imam 23.5 je rekel da načeloma je OK in ne rabim tako pogosto pridt, je pa rekel G, nič skakanja, nič kolesarjenja, nič rolanja
, nič ... hja recimo da skirca lahko
sej se ne peljem velikrat ampak se pa kdaj pa kdaj. Sem prašala med drugim tudi koliko časa naj še jem folno ker mi jo je ravno zmanjakalo pa si nisem zapomnila toliko enih stvari sem prašala in zvedla in res pojma kaj je rekel mislm da je rekel da še en mesec. Aja js verjetno maja še nimam morfologije, ker bom tm v 17-18 tednu enkrat, a ne? Kaj mislite, bi pupo sabo vzela da bi vidla dojenčka? Drgač pa komaj čakam brcike, ne bo več dolgo ko jih bom čutila, v 13. tecnu pa recmo še tm ene 2-3 hihihi komaj čakam!
Lep noč vsem pa se kej tipkamo!