IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Ste že kaj ramišljale o avtosedežih??katere boste kupile?
imamo romerja z isofixom. zadovoljna. potem smo nabavili se mc navadnega, ki pa mi ni tako vsec, ker je precej manjsi (cesar takrat nisem opazila) in ga je zdaj prej prerasel, kot romerjevega. seved govorim o fantih, ne o dojencici

. dojencica bo do enega leta v lupinici, ce se bo le dalo. dokler z glavo ne preraste zgornjega dela.
smo morali najstarejsemu kupiti se evolvo 123, ki je od 9-36, ker je bil strasno drobizkast in mu je zmanjkalo za prehod iz 9-18 v naslednjo III. skratka tega II je prerasel, III mu se ni bil prav

iz te sage o avtosedezihsem se kar nekaj naucila na tezji nacin. zal. po lupinici sta dve moznosti gres na stolcek II, 9-18, ali izberes 9-36kg stolcek. tam so pa dobro ocenjeni tisti, ki jih je lily omenila kidy-ji. ki imajo mizico, ki nekatere otroke moti. tisti brez, recimo evolva, so manj dobro ocenjeni. druga koristna ugotovitev pa je bila, da imajo pri nas enormne marze, in da preko spleta stanejo sedezki do 100 evrov manj. cisto resno sem na romer isofix toliko manj placala. kupujem v kidsroom.de. nikoli nobenih tezav. placas po predracunu. pripeljejo na dom z dhlom.
moja mala se ze priblizuje plazenju. pocasi, pa bo.
< Sporočilo je popravil Kasija -- 8.8.2012 8:27:56 >