IZVIRNO SPOROČILO: n€na
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
mi že 3 noči slabo spimo
zbujamo se na 1 h
Hvala enako. Le da od 27.7. Ok 1 noč je imela eno triurno spanje. Jaz sem počasi že fertik.
Zobki: 0
upam, da so vajine noči že kaj boljše in da vsaj malo spita!!!
Moje so še vedno za

. Ok, pošteno povedano, je včeraj drugič v tretjem tednu eno nočno turo spala 3 ure. Ostalo na uro ali manj. Torej napredek?

Pa še sama sem spet 3 dni. No, saj ni kaj razlike če nisem.
Menstrualni cikli: niso točni oz so vedno manj. Imela že 4.
Smo bili pri p. Je preskočila eno krivuljo pri teži. Torej poskok. Kar sem komentirala kot logično, če se zbuja ful ponoči 2 mes, 3 tedne pa na 1 uro.

S tem, da res je gh 1 teden.
Je rekla, da me pri spanju heca, ker ve, da bom takoj prišla... Ker 8 mesečniki pač vedo in ko pogruntajo si oplel, če dovoliš, ona pa ve, ker bo začetek septembra 9 mesecev. Jaz pa halooo, saj je bila 1 teden nazaj še 6 oz je sedaj 7. Potem pa: Joj ti pa že ob opori hodiš, pa plaziš.... Ja, zdaj pa ne vem, a tudi 5 do 7 mes hecajo al ne ker sem pozabila vprašati...? Sem pa probala, kot je svetovala (ko je še mislila da je starejša),da pridem čez 2 minuti, da pogrunta... Sem prišla čez slabo minuto samo prvič in je bil rezultat ponedeljkove noči le ta, da je bila vsa histerična in je rabila vsakič 1 uro!, da je zaspala. Prej pa ca 15 minut. Sedaj sem na svoji metodi, malo jo po dojenju pocrkljam, potem jo dam v posteljico in sedim zraven in jo božam, dokler ne zaspi. Nošenje celo noč, na 1 uro, pa čeprav 15 minut, je bilo pogubno za moj križ. Se je pa umirila in sedaj več ne gre takoj na noge, ampak pusti, da zaspi ob božanju. Prvo turo rabi dlje, ca 45 min, nato pa 10 do 15 min. Torej napredek. Le še spati začne...