Evo, če je kateri v tolažbo, Svit je bil danes ponoči neznosen
vijolica, čelade sem jaz kupila v bc, so pa od različnih proizvajalcev različno velike. Ker je jesen, niti ni take panike, ker mu lahko daš spodaj kapico, da se mu čelada lepo prilega, če je prevelika. Tako sem jaz delala in bom spet, če bo treba (tale je precej večji kaliber od sestric verjetno niti ne bo treba - če grem z rolerji (tamladva pa v vozičku), mu dam samo čelado pa mu ni tako fejst prevelika...)
mistica, stolček za kolo imam jaz Belelli, fajn je zato, ker je otrok zadaj, za tabo, malo bolj zavarovan in še zici, ki se dajo zadaj (nad prtljažnik) imajo tudi naslonjalo za glavo, akr je fajn v primeru trka - da ne butne glavica nazaj - to se pozna že če ti kak kreten zapelje, pa moraš an hitro zabremzat, pa niti ne trčiš. Pri tem je pomembno še, da ima naslonjalo za glavo luknjo za čelado not - sicer bo otrok moral bit naprej nagnjen, ker je čelada bolj zadaj kot njegov hrbet, če razumeš, kaj mislim. Pa fajn je, če ima nastavljivo za noge, pa da se jih da pripet, sicer te potem, ko so večji non stop brcajo in ne moreš gonit. Jaz gledam na stvari, ki so varne, za razne amortizerje mi je pa vseeno, ker itak ne grem na cross country z njim;).
cilla, gorska kolesa so super za tamale, ker manj rukajo, imajo ornk gume, ki so ful stabilne, itd... Jaz ju vedno na gorcu peljem (to je lubijevo kolo, na mojem je prtljažnik tako visoko, da se ne da naštimat sedeža, če je prtljažnik gor, jaz ga pa rabim).
mistica, midva včasih še kaj hujšega rečeva, sploh lubi je bil od vedno navajen klet in čeprav se je ful umiril, še vedno precej tako govori;). Ga pa potem punci popravljata: "Oči, ni leče se pizidit, jaz ne pizdim, to je gldo lečt!" (za Ronjo pa vstavi Rje, sicer je pa isto:D).
ja, midva imava stolček belelli, po moje čisto tak, samo druge barve. V bc majo vsake tok na akciji prav take.
urši, super, če ti je tako všeč. Meni bi se malo za malo zdelo, da bi čisto vse sama folgala. Saj sva se oba odločila za otroke. Pa saj tudi za malega valjda jaz vstajam, če ga on ne more podojit, ampak gre bolj za princip... Pa jaz sem še tako smotana, da hočem bit ziher, da če pa mene avto zgazi, da se bojo vseeno sami porihtali, torej da jih je sposoben vse tri poštimat, če bi bilo treba. Sicer je cela štala, samo če si ornk nogo zlomim, pa sem 1 mesec v bolnici... Ne vem, jaz sem tako bolj mirna, pa lubiju se tudi zdi fer, da je udeležen. poleg tega bi se mi sfrkalo, če bi živela samo za pospravljanje in pucanje in uspavanje... Rabim še tisto drugo...
ampak ne vem, če se je res zavedal vseh dimenzij tega "imet otroke"
Cilla, ne vem, če si kdorkoli to predstavlja:D. Sicer sva pa midva pri Ronji non stop iskala gumb off oz. stand by - še zdaj bi ga včasih rada videla, ampak rajši jo mam pa skoz on, kot da je kaj narobe:). Tako da sva se sprijaznila, lubi je zadevo reši tako, da da sebe na off - enostavno je ne posluša

- meni to ne rata... Potem pa tamala neki lapa, ga neki vpraša, on reče ok, ker valjda ni poslušal in nima blage veze, kaj ji je v bistvu dovolil (sam pravi, da mu je potem vedno fascinantno it gledat, kaj sta se v bistvu zmenla

), jaz pa včasih: hm - a tole sta se zdej zmenla? Jah, no, če je dovolu, je dovolil, a ne... In se ne vtikam in naj se potem sama zmenita - njega itak potem kap, ko mu ona pride s svojo idejo realizirano

. Včasih je prav zabavno!