IZVIRNO SPOROČILO: lily32
Bo nekaj na tem. Si me prav nasmejala.
Me veseli, da te zabavam.
No, po pravici, sem verjetno ključen faktor za njuno dolgo življenje izpustila. Služba. Oz odsotnost le te. Tiste klasične seveda. Ob družini. Pa ne me zdaj narobe razumeti, da je le ta bolj stresna, kot imeti 10 otrok in to v času, ko ni bilo vrtcev. Ampak, vsaj za moje pojme, ženske v današnjih časi rade presegamo same sebe. Povsod tolči krepko čez 100 %. V službi, materinstvu, partnerstvu, gospodinjstvu... Zanimiv fenomen, ne? Sploh, če primerjaš delovanje moškega dela prebivalstva.
Sicer pa jaz nisem dober primer za kritizirat ženske glede tega... Imam že sedaj slabo vest, kaj vse moram narediti preden grem nazaj delat, pa da verjetno ne bo šlo... Pa sem začela na sestanke v službo, izobraževanja itd hoditi že prejšnji mesec. A slaba vest pa še zmeraj...
Violica po opisu ti res popije ogromno vode ponoči. Moja se doji le zjutraj (ne vedno) in zvečer, ter ko se zbudi ponoči (ca 1-2 x), čez dan pa spije približno 3 do 4 x po nekaj požirkov vode iz skodelice. Poje pa ogromno. Zajtrk: dojenje al pa brez + čez 30 min do 1 ure 220 ml sadno žitne al zdrab+ mal zoba žemljo, vmes malica sadje, a ne vedno, 150 do 220 ml; kosilo 220 ml+ polovica tega; malica sadje 220; večerja ponavadi sadje z zdrobom minimalno 220 ml, pred spanjem dojenje. Ima točno toliko kot od Matkurje (9 mes 7700, a 72 cm, pridobila je v 1,5 mes 300 g). Jaz bi tudi dala po flaški, če si se odločila, da ne bi več dojila. Svoje. Če pa ne, pa pač am. Očitno rabi.
< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 19.10.2012 0:21:33 >