Joj, trnjulčica, to pa ni fajn! Ti držim pesti, da se ti tale tvoja smotana bolezen sploh ne pojavi več. Če pa že mora, pa čim kasneje. In če se bo, da bi se ratalo hitro in lepo odstavit.
Hehehe.. Itak, jaz sem vedno bila za dojenje in sem še vedno, vendar moja tamala nikoli ne poje zadosti na zizki in ji potem kašenkrat še malo dodam..
Saj nisem rekla, da nisi za dojenje - samo da iz tiste zaprisežene, da edino to je pravo... je praksa pač drugačna kot teorija. Pa to ti piše punca, ki ni nobenemu svojemu otroku dala niti kapljice am.

Ronja je bila po porodu na ie dva dni, imela dihalno stisko in vse, tam si ji dali flašo, pa je vseeno lepo ratalo čisto dojenje - se da, je pa seveda tako težje. To v pogum tistim, ki imajo težave, pa bi rade vseeno nadaljevale.
Kar se dojenja kot kontracepcije tiče: naše babice in mame so vse dodajale čaj - to potem ne velja, čim dodajaš tekočino in čim ne dojiš več pogosto ponoči.
Moja mami je dobila menstruacijo skoraj 8 mescev po porodu..
Ja, saj povsod piše, da velja za max. 6 mesecev oz. dokler ne daš dojenčku karkoli drugega - nam so pa začeli uvajat hrano že pri 3-4 mesecih.
miami, sem ti že napisala za pralne blazinice? Pozdravi se!
Celo hotela sem naj mi povedo katero mleko naj zamenjam- če ima alergijo, pa so rekli, da nima smisla, dokler alergija ni dokazana. Naprej naju pa niso dali...
Svašta - meni so takoj na to posumili, pa je Ronja samo mela par flekov - in sva šli takoj obe na dieto (ker sem pač dojila).
to da dojenje ne sme bolet...hm...mene kr velikokrat doji, pa če jo 10x pristavim in odstavkim.
Mene je pri Ronji dooooolgo bolelo, 2 meseca ziher. Potem je bilo pa ok. Pri naslednjem otroku bo šlo hitreje, obljubim. Me je pa bolelo pri vseh treh, samo da pri malihdveh manj časa.
Jaz imam pa danes pregled in končno grem tja čist flegma, ladna ko špricer, hehe.
miami še tole, če je tvoj res tak otrok z več energije (pa nima tole samo obdobja) so tudi prednosti, ki jih pri dojenčku ne vidiš. recimo mojemu starejšemu se vedno vse da - kaj prinest, pomagat.
Podpis. Z njimi nikoli ni dolgčas:). Meni se sicer zdi z otroki zmenit neprimerno lažje kot z odraslimi
vijolica, vse najboljše!