Smehci: se vaši že kaj smejejo?
Svit se že nekaj časa smeje, zadnje čase pa ful

. Tudi oglaša se in na sploh je en prav srčkan dojenček

. Celo spi kdaj, recimo včeraj je ful spal ponoči! Res pa je, da sem bila jaz budna

.
men se več ne zdi normalno, da ona men čez dan spi najvec 2 uri user posted image jaz praktično čez dan več nč ne morm narest, ker bi se samo nosila, gledala okol in se hranila
Hehe, vidiš, meni se pa to zdi čisto normalno - in sem zdaj čisto paf, da je Svit tak dojenček, da mi celo rata kaj vmes naredit

. Pa tudi ne spi toliko kot naj bi, daleč od tega. Zdaj je ravnokar zaspal... Ampak včasih spi po uro ali celo 2 skup, kar je meni nekaj čisto novega

. NImam pametnega nasveta, sem probala svašta z Ronjo, razen da bi jo jokat pustila, pa ni nič delovalo - sem ju pač skoz v rokah mela. Svit recimo popoldne "ni odložljiv", kot sva poimenovala to stanje. Enostavno ga ne moreš odložit, ker se začne jokat, tega pa nočeva. Pač ga mava v gl.v rokah. Se zgodi kak dan, da se celo pusti za 10 min. odložit tudi popoldne, če je naspan, ap pride Ronja in ga "boža" in se valjda zjoka

... Če te kaj potolaži to
Jaz si rečem, da je to pač materinstvo/starševstvo - ni vedno praktično, ampak dolgoročno gledano vsi pravijo, da bomo še pogrešali to in zdaj, ko vem, da je zadnji, kar nekak verjamem

. Zato ga cortkam, pa če ne spi, pač ne spi, jaz tudi ne spim tako kot naj bi... Sem pa vesela, da spi vsaj nekaj časa skup, ne samo po 10 min. in da spi kdaj tudi ne na rokah in da se kdaj zamoti za 10-15 min v ležalniku/na odjeci. Več ga pa tako ne morem pustit na miru, ker vmes mora ziher it lulat

, če je buden, hehe.