IZVIRNO SPOROČILO: mefisto
dohodnina mah, jaz jo morem plačat. Vsako leto ista pesem, izgleda mi od plače premalo odtegujejo.
Meni pa vsako leto preveč. Verjetno je pa to res boljše kot, da na koncu vračaš...
Nisem pa vedela, da je že določen datum, ko vrnejo. Verjetno piše na odločbi, ki je nisem prebrala...
A se vam tudi dozdeva, da sedaj, ko so , v gibanju, veliko težje zaspijo? Prej sem jo dala na bok, ji dala dudo, ninico in to je bilo to. Sedaj pa se vrti z ene strani na drugo, potem pa postane rahlo sitna, ker je zaspana, pa ne more od ,dogajanja, zaspat...
Sem jo tudi že nekajkrat našla počez v njeni postelji... Mi je bilo pa popolnoma mimo, ko sva se igrali na postelji (od naju z MM) in se je dvakrat obrnila in seveda prišla do roba

. Očitno jo tam več ne bom smela odložit, ko grem na stranišče...
Vreme je res bolj tako tako, a jaz bi tako rada šla ven. Mali ima vodene koze in sva bili pač doma. HB ima MM ta teden ravno očetovski dopust, da grem kakšen krog z malo. Vseeno upam, da jih ona ne dobi, čisto iz praktičnih razlogov. Da ne bom 1 mesec v zaporu.

Čeprav bi bilo zame boljše, da jih ima sedaj v porodniški, kot ko bom v službi... Eh, bom že preživela.