Pri nas dežuje že cel dan....na njivah se že jezero dela
sem danes dobila priporočeno pošto od CSD zaradi OD. Moram povedat, da so rabili 6 mesecev, da so ugotovili, da moja vloga ne vsebuje TTR-ja, kar moram dopolniti v 8 dneh čene se šteje, da vloga ni bila pravočasno oddana in je ne bodo obravnavali.
Ko bom dopolnila vlogo bodo verjetno potrebovali nadaljnih 6 mesecev za obravnavo in kdaj bom dobila tistih 18€ otroškega dodatka na mesec
grozni so
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: n€na
baby vac...jaz ga uporabljam na worverk in je gre čisto uredu..pač ni čisto ulito za tisti nastvek. Potegne pa lih tako svašta ven
ha, pa je padel moj zadnji izgovor, da še nimam worverka
.
pol pa kar v nabavo, jaz ga ne zamenjam..edin malo predrag se mi zdi
coccinella...je pa velik tvoj fantič

..in upam, da se čimprej pozdravite
zobki..tudi nam nagajajo in ima tudi pri spodnjih trojkah vse zatečeno..danes sem pa otipala bulio na vsaki strani. Je tak revež. Najbolj ga matra ko gre spat in se v spanju zbuja in joka. Krokodilje solze mu tečejo
Jaz še nisem nabavila kreme za sončenje za dojenčka. Bom pa verjetno od Eucerina nabavila...sem jo mela že pri taprvi in ji je odgovarjala.
še malo počakam pa pride starejša domov. Danes se bomo povabili na obisk k prijateljici, ker je deževen dan. Midve bova spili kako kavico tamalidve pa se bosta igrali.
lep dan še naprej
< Sporočilo je popravil n€na -- 16.5.2012 14:35:17 >