IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
trnuljčica ja, knjiga je vedno super
. jaz jih tudi rada podarjam.
Ja, knjigo bom podarila. Še MM je všeč. Sem ga pa vseeno angažirala za glavnega fotografa. Upam samo, da bova do dopusta imela dovolj časa narediti lep album s posvetilom, mogoče kaj naslikano zraven...Ali pa fotoknjigo- čeprav meni osebno niso všeč. Preveč načičkano. Sem očitno bolj tradicionalist.
Kokosh se podpišem pod Mistico.
Nimam pojma kako mu dopovedat, da je treba jest. Moja je imela krizo s hranjenjem zaradi zob, ampak bolj v smislu, da se je 100x priklopila in odklopila. No, je tudi manj spila, a verjetno ne tako malo. Je pa res, da je ne tehtam. Je pa posledično 14 dni imela zelen do črno zelen kakec. Menda od povečane vsebnosti laktoze v prednjem mleku. Sedaj smo le še na tem, da hodi spat po 1.30 in je dobra noč če 1x zaspi skupaj ponoči za 3 ure. Sicer prebujanje non stop. Podnevi, ko jo zobka ne motita, pa spi do 1 ih brez dojenja.
Jaz bi se naročila pri njegovem p na posvet. Ga najboljše pozna in ima podatke kako je prej napredoval, lahko ga stehta in vidi koliko je sedaj , izgubil,... A plenice pa ima polulane? Kakšen je ? Razdražljiv, stalno zaspan...? Al kot prej, le da manj je?
No, en pokazatelj hidracije ti je zagotovo mečava- če je vlečena not že pojdi k dr. Pa seveda je pokazatelj tudi procent izgube na telesni teži! Naredi mu kožno gubo z palcem in kazalcem in jo spusti (nad prsnim košem), če se počasi poravna je tudi znak dehidracije. Koža je ob tem suha, prav tako sluznice (usta, jezik)...
Jaz bi mu ponudila mleko tudi po brizgi... Vsak način je dober.