. Naša Demi je ratala pridna, vsaj ponoči si od 22 pa tja do 5 ali 6. Boga Kety, vem kaj prestajate..to smo mi pred mesecem dni. Danes je spala do 4 (pa sem bila čist škokirana in sem ji rekla, da bi lahko še eno urco zdržala) potem pa je spala do 9. Tudi mi ne podiramo ponoči kupčka, se pa kdaj zgodi, da ko jo položim v posteljico, ga sama od sebe podre. Poliva mi skoz, vendar ne veliko...danes je naprimer polila še neko zeleno goščo in z mami sve ugotovile, da je verjetno smrkelj. Ko sem ji z vatko čistila noska, sem na vatki opazila čisto malo krvi, verjetno ji je žilica počla. Mi že en mesec uporabljamo Pamperske 4-9 kg. Zdajle skoz letim njeno sobico in navijam vrtiljak, bomo mogli na baterije vrtilljak kupit, a obstaja??? Lp se tipkamo
Naši se je danes porušilo celonočno spanje, ampak je bilo znosno, zaspala je ob 9:30, spala do 2:30 in potem do 6, zdaj spet spi.
Zdaj, zdaj jo pričakujem, da bo začela rogovilit, se tipkamo, Kety sporoči, če bo kaj novega, držim pesti...

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!