. tudi jaz sem zvečer čist zmatrana, ampak vsaj ponoči spimo, tako da imam zjutraj spet moč za čez dan. Sem kar doma, bom videla a bom šla k mami ali ne. Upam, samo to, da bo vreme, da bove šle lahko malo ven, ker bo drugače sama tečnoba in živčnost. Kety, koliko pa je Timon težak? Tudi jaz mislim, tako kot Jessy, ne sekiraj se, dokler je zdrav in vesel je vse OK. Pridejo obdobja ko otročiček ne je. Soseda ima punčko staro skoraj 6 mesecev pa ima 8 kg, Demi ima pa pri 2 mesecih že skoraj 6, kakšna bo se prav bojim..prava big mama
. Eni otroci so pač debelinkoti eni pa ne. Samo, da ti pridno je, pa bo vse ok
. Se tipkamo, Lp Tia74 P.S., meni še vedno noče naložiti slikice in trakca? Vse naredi prav, samo noče mi shranit
. Zdaj se pa že razlikujejo, v prvem mesecu , so se mi zdeli vsi podobni, zdaj je pa že razlika. Ja naša je zelo velika, prava mala babnica. Je že toliko težka, da me kdaj pošteno roke bolijo, ko jo prenašam gor in dol. Kakšen fitnes?? Bom po enem letu pestvanja, izgledala, kot bodybilderka
.
Nanka pozdravljena
Za Hipp sem se odločila po nasvetu prijateljice, pa še to je nemški Hipp in ne avstrijski, katerega prodajajo po lekarnah, Tušu,... Nemškega dobiš samo v Mullerju. Po Aptimilu je Demi kričala cele noči, po Hippu iz avstrije čez dan, ko sem prešla na nemškega so krči trajali čez dan po par ur (tudi to je bilo zame skoraj neznosno, sem skor znorela...sej če si prebrala cel post si ugotovila). Potem so bili pametni vsi skupaj, pa še jaz k sem jih poslušala in prešaltala sem na Novolac proti krčem, čism sem ji dala prvo flaško z Novolacom je imela tako reakcijo, da je kričala pol dneva, potem ni mogla kakat in pokakala je reva tak trd drekec v velikosti zamaška, pri tem pa kričala k zmešana. No po enem tednu sem si rekla, da tako ne gre in prešla sem nazaj na Hipp in zadeve so se v enem tednu 80% izbojšale. Kaka lepo, enkrat na dan, krči so skoraj minili, mogoče jo primejo enkrat ali dvakrat na dan po par minut odvisno od dneva, včeraj ni bilo krčev. Jessy na krive noge ne vplivajo kapljice, Violinski ključ je napisala, da je možna samo rahitičnost, če ne daješ kapljic...Jaz ji bom začela dajati kapljice pri 3 mesecih! Jaz nisem nikoli kapljice dobila, pa nimam krivih nog. Glede dodajanja slike in trakca, smo pa pogruntali kaj je narobe in mi RR popravljajo, sem imela še eno uporabniško ime narejeno na isti e naslov. Se tipkamo...

Pomanjkanje vitamina D lahko vodi v rahitis, to je napaka pri razvoju kosti.
Motorika in razvoj

Zdravstveni inšpektorat RS opozarja na odpoklic več vrst začetnega mleka Nestlé (NAN, Beba 1 in B...
Dojenje in prehrana
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!