Pozdravljene!!!!
Kaj se je zgodilo??? Sploh ne morem verjet. Mali je spal od 22h (no mal čez), pa do 6h zjutraj. Pa to je NEVERJETNO !!!! Samo sem pa danes bolj zaspana kot pa prejšnje dni - nisem vajena spanca
Čeprav mislim, da je bilo to samo naključje. No, saj drugače nam pa kar ratuje tam od 22-23h pa do ene 5h. Je tudi kar uredu.
Smo pa pomoje dočakali tudi poskok v rasti ali kako se že temu reče
, ker mu je 100ml kar naenkrat premalo in jih brez problema zmaže 130ml. Pa tudi komaj zdrži tiste tri urce, ampak ga kar probam zadržat.
Oh, ko takole berem koliko mleka imate v prsih, mi je kar hudo. Ampak tako je. Nič ne morem, pa če se še tako trudim. Vse sem poskusila, pa nič. Je pa tudi Jan malce "kriv", ker je bil bolj lene sorte in je aktivno sesal samo kakih 5min, pol pa konec. No ja..... Mal moram pojamrat, je pol koj bolš.
Kety ja, če popiješ preveč bebi čaja ima
drisko. Preverjeno!!!! No, vsaj pri meni je bilo tako. Če sem pa pila samo vodo, je bil pa zaprt.
Kapljice AD3 sva nekako prenesla včeraj, vsaj zdi se mi tako. Sicer je bil popoldne mal bolj tečen, ampak ne vem če od tega. Ker zdaj ga pa že tolko poznam, da me ne more okol prnest. No ja, včasih tudi malo.
Drugače se mi pa kar srce topi, ko se mali nasmeje. Kolk se je že spremenil v dveh tednih. Človek sploh ne more verjet. Ful gleda okrog sebe, ko mu navijem vrtiljak je čist vzhičen. Maha z rokami in kar neki bi povedal, pa mu še ne rata glasu spravit od sebe. Pa ful se smejčka. Res so krasni naši srčki. Ravno te stvari, se mi zdi, me držijo pokonci, poleg vse utrujenosti. Takrat pozabiš na vse tegobe, a ni tako?
A ste že kej
od poroda?? No, jaz še nisem, pa tudi ne vem kdaj bom
, ker imam pregled ŠELE konec novembra. Res sem imela ful notranjih šivov, ampak jih nisem nič čutila. Zunanjega mam pa samo enega. Pa ne vem, a je bolj pametno počakat, da najprej pregleda G.
No, zdej se pa že spet oglaša...... se še tipkamo (če bo čas seveda).
lp