30.06.2006, 07:50
3782
, bo zdaj zdaj začela šibat. Tečna je pa tudi ona, pa še ponoči se mi zbuja, spet sumim zobke in to 3! Aja smo jo postrigli spredaj, ker si je skoz mancala učke.
, bo zdaj zdaj začela šibat. Tečna je pa tudi ona, pa še ponoči se mi zbuja, spet sumim zobke in to 3! Aja smo jo postrigli spredaj, ker si je skoz mancala učke.
To je itak moja Demi k je nekaj posebnega, od rojstva naprej s krči in nespanjem, hehe. Aja, pa kako moja Demi poje, za crkn od smeha, vse na A, ampak A v vseh notah na notnem črtovju in kako na glas, da se pogovarjat ne moreš, smeško je tapravi. Mimo našega bloka gre 2 krat med tednom vlak, ki vozi pač nekaj, nevem kaj, v papirnico. in zvečer, ko gre ob 7, se Demi kar trese in dela UUU, tako, da jo moram prijeti v naročje, it na balkon z njo, da ona maha vlaku. Včeraj, ko je šel vlak, je bil očka lih pod tušem, potem smo imeli večerjo, in Demi mu je skoz kazala s prstkom čez okno in delala papa, pa zdraven UUU. Verjetno mu je hotela povedati, da sva še vlak gledat in da mu je mahala. zdaj pa kava

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!