, samo da si nas našla. Nas je že violinski na hitro prestavila. Res je punčk med avgustovkam zelo malo, ok med avgustovkam so samo 2, ampak levinj je pa malo več, a ne 5 jih je vse skupaj. Ema od bubebaje, Neja od Jessy, moja, Zoja od nanke in Ema od tamale. Samo bubabaja in tamala se nič več ne oglasita
. Moja je rojena 3 dni pred tvojim, me je prehitela za 5 dni. Z violinskim sva skupaj ležale v porodnišnici. Mogoče si bila ti na istem oddelku, če si rodila v ljubljani! Vidim, da imaš doma Katarini in Ažbeta, kok lepo ime
Posreduj nam geslo na z.s., da vidimo slikce tvojih junakov. Pa iz Ljubljane si!
Ja naj bi bila 2 največja klepetulja
, moja punčka je Demi, s službo naj bi začela naslednji ponedeljek, čakam še odgovor na mojo pritožbo za podaljšanje porodniške. Drugač bom šla pa malo na bolniško in potem na dopust in pridem enkrat septembra v službo,
. Punce jaz vas bom spet zapustila, danes ali jutri zjutraj odrinemo spet v Čatške
, potem pa direkt na morje. Danes bom spet poskušala dobiti dr. za podaljšanje porodniške, sem ga včeraj 5 ur klicala in ga nisem preklicala. Potem sem pustila mojo GSM št. pa me ni poklical!! Ma groza, se mi že trga od tega. grem popit kavico

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!