za ušeski "hrapavo kožico", jaz ji že cel mesec mažem, pa ni nič bolje. Imela je tudi hrapavo kožo na nartu, pa sem s hladilnim mazilom spravila stran v dveh dneh. Mi imamo že od začetka športni voziček, me pa zanima kako jih zaščitite proti vetru. Jaz sem ugotovila, da je bi bilo bolje da bi kupila tak voziček, katere ročke bi se premikale naprej in nazaj (razumete), da bi me Demi lahko gledala, ko jo vozim. Ko bi bila starejša, bi jo pa vozila, da bi gledala naprej, zdaj pa skoz gleda naprej, tako da moram zdaj sklanjati in jo gledati, pa veter not piha, .... nov seznam pravljic:
. Škoda, da nisem imela fotoaparata, takih trenutkov si je potrebno zapomniti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif] Pozdravljena Petri85
. Kety tako, da se nimaš kaj sekirati, mogoče si samo preveč utrujena in potrebuješ počitek. Kakor vem je za nastanek kvalitetnega mleka potreben počitek, a ne? Kety, ti pa skoz nekaj delaš pa računovodstvo, pa zidarji, pa še s Timončkom se ukvarjaš. Punca, dej malo ustavi konje in se spočij! Jessy mi smo šli na UZ kolkov v ZD Moste, prvič nisva nič čakale, tako da je bila Demi čist pridna. Včeraj je bilo pa grozno [sm=smiley7.gif" border=0>. Sem ji hotela dati prej za jest, ampak potem bi mogla celo vrsto spustit, k Demi je pol ure, pa še tam bi verjetno dalj, ker bi se ji dogajalo. Punce, kako se kaj očki obnašajo. Jaz sem kdaj prav razočarana nad mojim.
Zdajle se iz Demine sobe sliši nova igračka, skoz kvaka in cvili, je pogruntala kje e jo prižge. Grem preverit, kaj dogaja. Jo moram previt, cela soba smrdi, se je pokakala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif" alt='user posted image'>

Bronhiolitis je pogosta bolezen dojenčkov. V zimskih mesecih je ta v porastu. Preberite si, kaj j...
Simptomi in bolezni

Zbrali smo seznam živil, s pomočjo katerih lahko na naraven način pospešite porod.
Porod
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!