. Kako to delajo? Mogoče je bila finta v tem, ker je bilo znižano in sem kapo in rokavičke dobila za 690 SIT. tea ne sekiraj se, ti pošljem po pošti, ker bi preko maila trajalo cel teden. Demi je ta trenutek crkil vrtiljak, so šle baterije k vragu, kok se hitro batertije strošijo? Pa sva kupila ta drage baterije, še dobro da so za polnit. Grem popit kavico, se tipkamo...
. Reakcije naj bi se pokazale že čez 2 uri po cepljenju, tako so meni rekli
Bravo za težo, orng babnica je
šibam jest
, sveže ne mara
) in zaspi. Če se zgodi, da ne zaspi, jo pustim malo jokcati, pridem do posteljice, ji dam dudo in že smrči
.
. Še nekaj bi vprašala, če ima katera kakšno pametno idejo. Včeraj k je Demi kihnila, je iz noska priletel smrkel obarvan s krvjo. Tako kot pri nas če ti žilica poči. No potem, pa sem ji iz noska izvlekla veliko rdečo mucico? A mislite, da je kaj narobe, če krvavi takole iz noska? Lp

Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdet...
Počitek in spanje

Otroci se starševskim navodilom zelo pogosto upirajo zato, ker jih starši izrekamo nekako \"ne za...
Vzgoja in razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!