12.12.2005, 09:09
3782
. _To je izjavil prijazni dedek. No bila je zaspana...
. Potem je bila pri meni ena oktobrka in ena septemberka, ki je prišla po CD od vzajemne. Z Violinskim se čist sigurno dobive ta teden, vsaj upam, da bove našle čas. Jessy bravo, da si poslušala svoje misli in si ji začela dodajat. Tole dojenje na uro mora biti prava muka, revca. Jaz ji bom začela dodajat, ko se bo ponoči zbujala-tako kot pri tebi. Jaz imam jutri razvojno in upam, da bom vse vprašala, kar imam trenutno v glavi, si moram na listek napisat, da ne pozabim, še vedno me daje poporodna skleroza. Vprašala bom o dodajanju, kako začeti, potem kdaj prehod na Hipp2, potem koliko časa jo lahko kopam, a je narobe, če hoče biti v pokončnem položaju (seveda je še ne dajem, hehehe-treba se je malo lagat),,... Aja še na včerajšno temo o adaptiranem mleku, vsi pediatri priporočajo Aptimil, tudi v porodnišnicah imajo samo aptimil. Ne vem, zakaj ga tako silijo, pa na formu veliko mamic jamra, da povzroča hude krče pri novorojenčkih, mogoče imajo kakšne procente od tega.
Pediater v porodnišnici mi je zaupal, da je vseeno katero adaptirano mleko uporabljamo, samo da otroček je, lahko ga menaš kakor hočeš, ampak je dobro,da počakaš vsaj en teden, da se pokažejo pravi učinki na mleko. To sem videla na lastne oči, ko sem z Demi prešla na Novolak, reakcija je bila tako huda, da sem mislila da jo bo kap. No prehod na nemški Hipp je bil pa brez reakcij... Kok mi je všeč, da je očka izbral ime Demi, k mi ga ni treba sklanjat, oz. je v vseh sklanjatvah enak

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!