Punce, me je nanka opozorila, a veste da je odprta tema avgustovke 2006
.
. Jokala skor ni, edino ko je dobila pikico, pa še to samo zato, ker so jo raztegnili....
. Pediatrinja je rekla, da se vidi, da jo lepo pestujem in je nimam v pokončnem položaju, hehehe. Jo imam, sem jo vprašala, kdaj jo lahko imam v pokončnem in je rekla šele ko začne sedet, prej ne, ker se hrbtenica krivi. Pač se ne bom na to ozirala, sej je ponavadi nimam nevem kok dolgo v pokončnem položaju. Preiti morava na Hipp2, ampak postopoma, npr. Hipp2 samo za kosilo in pred spanjem, drugače še vedno Hipp1. Prvo ji bom probala dati samo za kosilo, da bom videla, če bodo kakšne reakcije. Glede uvajanja sadja, bom počakala na 5,5 mesecev, ker se lepo redi in spi. Ne bom prehitevala! Potem sem imela predavanje o kupljenih že pripravljenih kašicah, da če je možnost naj sama doma pripravljam kaše, če pa gremo na pot, pa se kupi kakšna kaša. Vse to samo zaradi alergij in konzervansov, naj kupujem samo kašice, ki imajo kratek rok trajanja, tam ni toliko konzervansov,... Tam je bila ena punca s skoraj 6 mesečnim fantkom in sem takoj pomislila nate Jessy, reva je bila čist bleda in ko sva se pogovarjale, je rekla, da samo doji in ponoči nič ne spi, ker se dojita na 1 uro. Potem ji jaz povem, da moja že od cca 2 meseca spi cele noči oz. se enkrat hrani, je padla, reva v tak jok, da smo jo komaj pomirile. V joku je govorila, da ji zdravnica prepoveduje uvajanje hrane in adaptiranega mleka, če se lepo dojita in da naj vstraja...revca se mi je zaspmilila in sem ji rekla, naj začne dodajat in naj kupi adaptirano mleko za zvečer, naj neha mučiti sebe, dost je dojila pol leta. Potem sem bila priča prepiru, ena mamica je prišla s fantkom starim 4 mesece v kengurujčku, ni bilo hujšega, ko so jo videle sestre. Tok so jo napizdile, da kaj se gre, da bo otroku uničila hrbtenico,.... mamica je bila trdna in se ni dala, rekla je da stanuje na hribu, kjer je pol metra snega, nima avta, do ZD mora z vlakom, do postaje ima 5 km in da ni drugega kot da gre z kengurujčkom in da ima že 2 hčerki 16 in 13 let stari in da je vse tako nosila in sta čist zdrave in nič ukrivljene ali grbaste. Svašta.... Drugače je bilo polno mamic z dojenčki samo na tehtanju, večina zaradi premajhnega napredovanja v teži, vidim da je tega veliko, da so otroci zdravi teža jim gre pa počasi gor. Zdaj grem kuhat, oz. gledat v hladilnik kaj bom skuhala.

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!