. Piše pa v navadodilih, da Hipp2 ni namenjena kot samostojno jed, ampak kot dodatek raznoliki prehrani??? TAko, da bom malo posvoje delala, do novega leta, ji bom dajala Hipp1, za kosilo in večerjo pa Hipp2, po novem letu pa začnem dodajat. Zdaj me pa zanima, Jessy, kdaj ti Neji daješ kašice, za kateri obrok, daj napiši kako se prehranjuje čez dan, se pravi: zajtrk-dojenje, malica-dojenje,.... Pa še druge, ki dodajate, se priporočam za nasvete. V Paparici piše da prvo en obrok zamenjaš z sokom od korenčka- a se sploh s sokom kaj otrok naje??? Pa kok soka lahko poje??? Nelči mi je žal za posteljnino, naša ni vsebovala odeje in koca??? Verjetno je zato prišla ceneje, mi je žal, če jo kje zasledim, ali zasledim blago ti povem. Itak sem nora na rumeno barvo in račke, tako, da mi nič kaj takega ne uide. Jaz bom morala pa k zdravniku
. Se spomnite, k sem bila noseča in sem se en dan z mojimi buhtli udarila v balkonska vrata??? Takrat me je bolelo samo tisti dan in črno je postal predel udarca, črnina ni izginila, vsak dan me pa bolj in bilj boli. Od tega je že 5 mesecev, tako, da bom mogla pokazat zdravniku. LP
nanka, sem brez besed za vaše stanovanje, uglavnem imate tok veliko kopalnico, kot mi celo stanovanje
Demi si je čist porušila ritem spanja, zaspi ob 20, spi do 1, poje in zaspi do 5-6. Potem zaspi do 9. No danes je pa ob č gledala kot
Sem jo pustila v posteljici jamrat, potem je ratala tišina in spala sem do 8:30. Ne boste verjele, še jaz težko, očka je vsal in jo imel do 8:30, se igral z njo, itd. Pa sem ga tako šimfala, '
Danes je v Lj
samo je pa
Bomo verjetno šli v Leclerka, samo firbect past Vsem 4 mesečnikom
Kety, meni so plenice Papmers Activ Fit
so vredne tok
Imam 4, so Demi malo prevelike, samo dam čez še povijalko, da jo orng stisne in nikoli nič ne pride ven.
Zdaj grem pa
se kasneje tipkamo '
'

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!