Lih s Kety sva se MSN pogovarjale o dreku...in pohvalila sem se da Demi kaka samo enkrat na dan...no od tistega časa mi je začela kakat 2 ali 3 na dan.
Demi je zdaj res pogruntala,da ima noge, jih vleče ampak v usta jih še ne da. So pa zanimive rateli ji vse igrače, od ropotul, do plišastih medvedkov. Kravice zdaj zelo rada pase in zdrži tudi do 20 min v pozi pasenja. Zelo rada gleda slike v knjigah...ko je naprimer v gugalniku ji kažem knjigico in z veseljem opazuje. V postelčjici se obrača na vse strani, kdaj jo najdem čist obrnjeno na drugi strani postelje, vse zvleče kar ima obešeno na posteljici, obrobo iz blaga je še odvezala in čist zmečkala.... A sva midve z violinskim edine k ne dodajave??? grem kavico popit...upam, da so pri Jessy srečno prišli kamor so že šli. Lp Tia74
Zato sem Demi navadila, da gre ob 12-13 spat, ponavadi greve ven, upam, da bo danes tudi spala k ne bove šle ven.

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!