. Se pravi (jaz zdaj delam takole), 5 obrokov, zjutraj mleko, malica (prvi teden rižek), danes je dobila jabolko in je bila taka
in mleko, kosilo mleko, malica korenček in razrečen sok (brez mleka????) in večerja mleko.
. Se pravi (jaz zdaj delam takole), 5 obrokov, zjutraj mleko, malica (prvi teden rižek), danes je dobila jabolko in je bila taka
in mleko, kosilo mleko, malica korenček in razrečen sok (brez mleka????) in večerja mleko.
Timončku enega velikega
za hitro okrevanje
Teya, sem mislila, da si mu zdaj dala novolac, mogoče pa zaradi 2 kaka drugače. Nevem kje sem prebrala kaj zapira, če najdem ti napišem. Demi mi zdaj kaka 2 krat na dan, srednje mehko blato, danes je bil oranžne barve..verjetno od včerajšnega korenčka. Teya, tvoj Nejc je isti kot Demi glede obračanja, obrne se v trenutku, nazaj pa ne in potem jok in stok, potem jo jaz obrnem in je spet v trenutku na trebuhu..nazaj se ji uspe obrnit, samo če je nagica. Hehe violinski saj si izkušena mamica, samo spomin te zapušča..leta, leta...
jabolčna in hruškina sok:baby Ciz jabolka in belega grozdjabreskev ananasjabolčni riževi kosmiči

Otroci v kolektivnem varstvu prihajajo v stik z mikrobi, ki jih njihov imunski sistem še ne pozna...
Zdravje in nega

Za otroka je bolj pomembno, da ima mamo, ki je zadovoljna, kakor da je prebrala vse knjige o vzgo...
RINGARAJIN KLEPET
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!