cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pogrešana

clock-img

24.02.2012, 10:42

clock-img

aknela123

pencil-img

670

pogrešam eno uporabnico foruma že kar nekaj časa - Gino, učiteljico. Kdo ve, kaj se je zgodilo z njo?

clock-img

24.02.2012, 11:30

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

živi daje? user posted image
mislim, vse je ok user posted image
zdele razmišljam - mogoče ji je dojadil pisat na RR, ker so ji občasno verbalno določene uporabnice prav težile.. se spomnim da je blo ene par tem prav mesarskih, po nekaj strani najedanja.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.2.2012 11:37:48 >

clock-img

24.02.2012, 18:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2012, 18:46

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Tudi jaz jo pogrešam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

24.02.2012, 21:40

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

uf, saj je ze dooolgo ni... :S men tud manjka, mi je ene parkrat v nulo svetovala. drgac pa ja, kot je mateyka napisala, verjetno ji je pokrov odneslo zarad nekaterih... khm... klanj... :S

Slisati je, da se je spet locila. Ce je to res, potem ni cudno, da nima casa za RR.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

24.02.2012, 22:04

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Tudi jaz sem jo rada brala...upam, da bo našla še kaj časa za nas...oziroma...če ima res takšne težke zadeve na plečih...predvsem čas in mir zase...

clock-img

24.02.2012, 22:15

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Gino sem zelo rada brala. Nisem se vedno strinjala z njo, pa včasih se je prehitro razburila (ampak kdo se ne user posted image  - no, razen naše ronje mogoče user posted image user posted image  ). Vedno sem imela občutek, da si je predstavljene probleme vzela k srcu in res je skušala po najboljših močeh pomagati. Slednje se mi zdi bistveno.

Resnično upam, da je to, o ločitvi, samo dezinformacija, ker je delovala, da si je končno lepo uredila življenje, škoda bi bilo. Če pa že, ji želim, da kar najhitreje in najbolje premaga morebitne težave.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

24.02.2012, 22:19

clock-img

Anonimen

Upam, da se ni ločila...ma ne glede na vatrene borbe user posted image  tega ne privoščim nikomur.

clock-img

25.02.2012, 08:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ji bom poslala SMS, da jo pogrešate.

clock-img

25.02.2012, 10:27

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

jaz jo tudi pogrešam....sem rada brala njene odgovoreuser posted image

CARPE DIEM!

clock-img

27.02.2012, 13:31

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

živi daje? user posted image
mislim, vse je ok user posted image
zdele razmišljam - mogoče ji je dojadil pisat na RR, ker so ji občasno verbalno določene uporabnice prav težile.. se spomnim da je blo ene par tem prav mesarskih, po nekaj strani najedanja.

Jp...to je to.user posted image Jo pa jst tut pogrešam.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

27.02.2012, 14:03

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

se pridružujem....tudi jaz našo Gino pogrešam

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

27.02.2012, 14:09

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

uf, saj je ze dooolgo ni... :S men tud manjka, mi je ene parkrat v nulo svetovala. drgac pa ja, kot je mateyka napisala, verjetno ji je pokrov odneslo zarad nekaterih... khm... klanj... :S

Slisati je, da se je spet locila. Ce je to res, potem ni cudno, da nima casa za RR.

Ste pa na tekočem user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

27.02.2012, 14:57

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

ker je delovala, da si je končno lepo uredila življenje, škoda bi bilo.

Ti razkrijem malo tajno , velikih mojstrov življenja user posted image ... nikoli ne verjami objavam v stilu "kako nam je lepo  in kako smo srečni skupaj" ...delujejo lepo, ampak samo delujejo. user posted image  Skoraj si bi upala stavit katera bo naslednja ločenka  user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

27.02.2012, 15:53

clock-img

pelin

pencil-img

1701

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ti razkrijem malo tajno , velikih mojstrov življenja user posted image ... nikoli ne verjami objavam v stilu "kako nam je lepo  in kako smo srečni skupaj" ...delujejo lepo, ampak samo delujejo. user posted image  Skoraj si bi upala stavit katera bo naslednja ločenka  user posted image

Res? Ti to potuhtaš kar takole preko foruma? Dobra siuser posted image ....Jaz pa sem vseeno mnenja, da se pač vsi, ki pravijo , da se dobro razumejo s partnerjem tudi ne lažejo...mogoče sem zadnji naivac...mogoče bom jaz naslednja ločenka, pa tega še ne vem...ti pa verjetno žeuser posted image

clock-img

27.02.2012, 17:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Tudi jaz jo pogrešam.

clock-img

27.02.2012, 23:44

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Jah... zaenkrat se nisem gluha user posted image user posted image
Kaj pa ti? Si na tekocem koliko so drugi na tekocem? user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

28.02.2012, 08:47

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Jah... zaenkrat se nisem gluha user posted image user posted image
Kaj pa ti? Si na tekocem koliko so drugi na tekocem? user posted image user posted image user posted image

To pa sem. user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

28.02.2012, 09:14

clock-img

alda

pencil-img

3570

JAz sem že nekaj dni na tekočem: po manjšem posegu mi je svetovana bolj tekoča hrana user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

28.02.2012, 09:23

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: alda

JAz sem že nekaj dni na tekočem: po manjšem posegu mi je svetovana bolj tekoča hrana user posted image user posted image

No, potem pa ti povej, kdaj pride, če pride gina. user posted image

(M. Wright - Edelman)

clock-img

28.02.2012, 10:45

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: alda

No, potem pa ti povej, kdaj pride, če pride gina. user posted image

ma kaj ti misliš, da sem jaz Safeta?user posted image

Kar se pa Gine tiče: tudi jaz sem jo zelo rada brala in res bom vesela, če bo prišla nazaj!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

28.02.2012, 14:41

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tudi jaz pogrešam Gino, fajn punca. čeprav se tudi nisva vedno strinjali, ker sem jaz tak bolj softi mami, ampak imam zaenkrat tudi take otroke, da si to (kaos) lahko privoščim, ona ma pa vse bolj urejeno. Ampak mi jo je bilo vedno fajn brat.

Če se res ločuje, ji želim veliko moči in dobre volje in da bi se ločila tako kot moja starša. Tak da frodica, prosim, prenesi ji lepe želje, če lahko.

Jaz pa sem vseeno mnenja, da se pač vsi, ki pravijo , da se dobro razumejo s partnerjem tudi ne lažejo...mogoče sem zadnji naivac...

Nisi zadnja, poznam še enouser posted image . Samo jaz navadno vse verjamem, dokler se ne izkaže, da ni res, redkokdaj kar tako dvomim, tako virtualno sploh težko, ker ne vidiš človeka - lahko samo iz strukture stavkov sklepaš, kdaj kdo sebi malo laže... Se mi zdi, da navadno lažemo sebi in posledično še drugim, ne da bi lagali drugim namenoma...

Uškinamama, sem se pa kr mal zasekirala: lubija vedno hvalim, torej se bova po tvojih napovedih kmalu razšla... Ajajaj... upam, da se ne bo uresničilo, ker to pa ful ne bi bilo praktičnouser posted image ... Sicer sem bila pa konec nosečnosti res tečna oz. žalostna in jezna (sicer z zelo dobrim razlogom, vendar on ni mel nič pri tem, me je moral samo prenašat;) tako da mi to kupi še par let, a?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

28.02.2012, 22:08

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Če se res ločuje, ji želim veliko moči in dobre volje in da bi se ločila tako kot moja starša. Tak da frodica, prosim, prenesi ji lepe želje, če lahko.

Slisala sem slucajno, brez da bi oseba, ki je to povedala vedela, da vem o kom govori. IMO tako mora tudi ostati.

(Ivan Cankar)

clock-img

29.02.2012, 19:08

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Seveda, razumem, če je bilo tako. Sem mislila, da se poznata. No, saj če bo prišla kaj gor, bo itak sama videla:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

29.02.2012, 19:55

clock-img

Bastis

pencil-img

24

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Slisala sem slucajno, brez da bi oseba, ki je to povedala vedela, da vem o kom govori. IMO tako mora tudi ostati.

slišala in takoj sčvekala. lepo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem