Goooood mooooorning, lepotice!
Glede poroke - midva sva se poročila zaradi sebe, ne zaradi drugih, povabljenih sva imela samo okrog 40 ljudi (najožja familja in prijatelji) in smo se imeli noro dobro in super lepo je bilo. Stroškov nisva imela skoraj nič (ok, obleke in nekaj za hrano) - ma ko kakšno praznovanje rdja. Nisva imela nič ohceti, ker ne marava tistih bendov, pa je bilo vsem ful všeč, tako da, punce, če imate željo, se da ful cortiš naredit brez velikih ceramonij. Mene je en čas imelo, da bi šla na Mauricius lai kaj takega, pa sem si potem vseeno želela, da bi bili najboližji takrat ob nama in se veselili skupaj z nama. Res je blo lepo, no.
Aha, modrci - to tudi mene zanima: vse me že tišči, sploh ob straneh. A boste šle na športne modrce ali na kaj posebnega? Jaz ne bi rada, da bi čisto mamasto zgledala
(sem gledala tanove športne od Triumpha, so sicer okrog 50 eur, ampak so res hudi, z dobro oporo, košaro imam D) A imate idejo še za kakšne fajn modele/firme?
Pa ker sicer nimam čisto nič trebuha (imam pa boke), se mi tudi kar malo vidi tebušček - saj vem, da je od prebave, ampakljudje tega ne vejo
Hlače me kar nekaj tiščijo, česar sploh nisem navajena. Bo treba v lov za pajkicami in tunikami, za nosečniške hlače se mi zdi še malo zgodaj?
Mačkica, hvala za zvezdico, vračam eno tudi tebi!
Saj sem se zdej malo skulirala, vse bo tako kot morajo bit, varujejo nas pa itak naši lepi angelčki, ne?
Ker smo
, pa še posebej!
Mene tudi levi jajčnik bolj boli, oz tko čudno na zunanjo stran in čisto spodaj, kot da bi bila že skoraj bezgavka. Ne ves čas, samo sem in tja. Zgleda, da je to normalno. Pa opazila sem, da če ful hitro hodim, me začne pod rebri bolet kot takrat, ko tečeš, pa nimaš kondicije. Pa sicer ves čas nekaj migam.
Uživajmo punce, še danes me čaka nekaj dela, jutri pa crkljanje