Helou,
pa je tudi na štajerskem zadeževalo, mi kar paše, na sončne dni me kar malo preveč razganja - še posebej, ko mi je dr. zabičala, da moram mirovat.
čestitke vsem novim novembrčkam in eno veliko
za veselo
Aja btw, tudi meni lahko datum 1.uz prestavite na 2.uz, ker 1. uz je že mimo. Torej 2. UZ = 27.3.2012. že kooomaaaj čaaakaamm
!
Jaz sem sicer po starem, krvavitve več ni, krči se umirjajo - upam, da to ni nič slabega, (.)(.) pa me bolijo, da je joj. Slabo lih mi ni, vsaj ne od
, bolj od nažiranja
Telovadbe jaz itak ne smem glede na zapoved mirovanja, pa tudi sicer če malo bolj hitro stopim, me začne okoli popka prav rezat in pečt, tako da več kot 5-10 minut hoje niti ne zmorem. Čeprav je zdaj od sobote že malo boljše. Aja, pa napihnjena sem kot baaaaloon.
se zadnje dneve perejo samo še legice in tunike
Austeja , kdaj si ti imela prvi dan zadnje
? Glede na PDP sva ga morali imeti nekje približno skup, jaz pa sem imela prejšnjo sredo UZ, pa je bila pikica velika 5mm.
V bistvu, kako se sploh računa ta nosečnost - v tednih od prvega dneva zadnje
? Ali se odpteje 14 dni, ker bi tu nekje po ovulaciji komaj bila možna zanositev? Nimam pojma
V glavnem ti spletni kalkulatorji mi zračunajo, da sem danes nastopila 5.teden.
Povedala pa mi2 nisva še nikomur, me kr jezik srbi pa na smeh mi gre, ko si mislim, kaj jaz vem, pa tega ne povem, hihihi.
No, po 1. pregledu bova povedala mojim staršem (se mi zdi, da mama more čimprej vedet), ostali pa po NS - tudi v službi. No razen če me ne bo prej kdo pogruntal zarad napihnjenosti
44gatti porithtaj se hitro
miška26, kako je bilo na 1.UZ?