Jupi, vedno več nas je!
Ampak to pomeni tudi, da sploh ne folgam več, katera je katera. Saj čez čas bo slika bolj jasna, ko se malo bolj spoznamo.
Vivaldi, hvala za vprašanje. Na pregledu vse BP. Sem pa čakala ko zmešana na UZ. V Trbovljah, kjer bom rodila je bolj, kot ne tako. Drugače sem sedaj doma iz okolice Lj., ampak G imam v Trbovljah...in tam sem že stalna znanka, sem v 1.
notri preživela 2 meseca. Srčno si želim, da me ne čaka ista usoda.
ValyMa, mislim, mi2 imava pa vse isto, tudi jaz imam naslednji pregled 18.4., očitno pa sem si rok preračunala narobe 12.11., ker sem namreč tudi jaz včeraj bila v 6t3d. Mislim, da me je prestopno leto malo zj
. Kar naj tako ostane.
MC09, mislim da ti brezplačna NS pripada, če si v nosečnosti dopolnila 35 let, ne pa šele če jo boš ori porodu. Vsaj pri kolegici je bilo tako. Septembra je imela rok in septembra bi dopolnila 35l, pa je morala plačati NS.
Miška26, saj se mi ne da hoditi v službo, res ne...ampak ugotavljam, da se dobro, no dokaj dobro, počutim, ko imam veliko dela in nimam časa misliti na to, kako bedno se počutim
Ma, mi je bilo že v 1.
grozno slabo in sem se vlekla kot megla...sedaj je za oddtenek bolje...ampak vseeno...na žalost nisem med tistimi, ki bi lahko rekle, da je
lepa.
Pa še selimo se te dni, vse je na kupu... Hči sva dala kar k babi na počitnice...da bo malo lažje vse skupaj.
Bova pa tudi povedala počasi, staršem. Kaj pa čem. Včeraj sem na pregledu (kakršno srečo imam) srečala še taščino najboljšo prijateljico. Mislim, to se lahk sam men nardi. Sicer obljublja, da ne bo povedale... amapk v bistvu mi je tudi vseeno.
NS bo šele po pregledu 18.4., do takrat pa ni šans da čakava. Sploh zaradi te selitve, ker ne morem zdej glih fizikalit.
V glavnem...ja, jaz ne znam pisat krtkih postov...tako da se opravičujem