IZVIRNO SPOROČILO: Špelička
Jutri se pričenja naš mesec, je še katera tako vznemirjena!!!
Jaz, jaz!!! Komaj čakam, jutri je moj dan D glede na nuhalno, po ovulaciji pa v petek. Tako da smo blizu!
Sicer pa sem bila včeraj v P in so na CTG vidni redni popadki, ampak so prešibki in so me poslali domov. Stanujem dobrih 5 minut stran od porodnišnice. Ponoči in dopoldan se je stvar čisto umirila, sedaj mi pa zopet trebuh otrdeva na 5-10 minut. Je pa res, da ob tem ne čutim ne vem kako močnih bolečin, tko da gre verjetno za lažne popadke. V petek, 2.11 pa zopet nazaj v P na amnioskopijo in CTG. Upam, da bo kaj

!
Tinka 986, mogoče ne bi bilo slabo, če bi ti naredili tudi test na žolčne kisline, zna biti kar zoprna zadeva in nakazuje na nosečnostno hepatopatijo. Saj ne, da bi delala paniko, ampak če vidiš, da se ti stanje kljub obisku dermatologa ne bi izboljšalo, lahko poskusiš še to.
Glede obiskov tudi jaz vsaj prvi mesec nimam navade hoditi na obisk, tako da pričakujem, da tudi drugi ne bodo oz. po dogovoru. Izjema je seveda ožja družina, pa še to za kratek čas. Glede obiskov v P pa sem dragemu že zdavnaj povedala, da ne želim nobenega, razen njega in otrok.
Aja, midva sva končno izbrala ime

! Še par dni, pa vam ga razkrijem

.
Lep preostanek dneva!