HOjla... Ja čakanje, na nevemkdaj ubija... zato je fajn met se seznamček stvari az psotorit(čeprav se men tokrat nič ne ljubi), ki seveda čisto mirno počakajo če se začne dogajat, ampak je pa malo bolj filing, da te "presenti" ko ne misliš... kako urejanje albuma...pospravljanje in sirtiranje kakih reči, ki že dolgo čakajo(račini, dokumenti itd.) al pa specialen obisk...
V prvo sem se tako dogovorila za en obisk in me je potem "prehitelo" 5 dni čez rok in je bil ravno tisti fajn filing..nekak je treba izklopit da čakamo...
CR, ja verjamem da te je strah, tako kot je ans strah sporoženega poroda... če so indikacije take, da je za otročka bolje smo tako samo vesele lahko, da to obstja..je ap operacije in ni kr mačji akšelj...tko da tolažbe ala se ne boš matrala so res bedne... Glede dojenja je pa tako, da naj tvoj budno pazi, da ti otročka čimprej prinesejo in nosijo tudi če boš zaradi okrevanja morala še počivat.
Strah žal v nobenem primeru ne koristit. Kako ap to da imaš napovedanega? (oprosti če si že psiala in sem ozabila!)
zatekanje ravno nekaj dni nazaj sem bila poleg ko je prijateljica govorila s terapevtko za limfne drenaže ipd in je rekla da pri aztekanju si lahko tako pomagamo, da kdo gladi(ne masira!) v mseri porti srcu..torej od spodaj gor pri nogah... in tako da se koza napne, zategne in ko spustiš, "skoči" nazaj Masaža ima pa ravno obratni učinek...
Drugače pa verejtno veš, da noge gor in ap elastične nogavice poagajo...
No, ap sem se spomnila eno temo(na vsak način bi še eno temo
): boste imele kakšno pomoč prve dni ko pridete domov? predvsem glede kuhanja? a vasi dragi kuhajo? Pri tadrugi, mi je nea prijateljica skuhala ful zelenjavnih in mesnih omak in juhic in sem jih spravila v zamrzovalnik..potem je blo ap treba sam pogret pa prilogo skuhat. MOj dragi sicre vse dela kar je gospodinjskega: čisti, skrbi za perilo in dojnečka brez problema, ampka kuhanje... no go..
Tokrat pa med tem ko bom v porodnišnici in pa prvih nekaj dni doma, sem se dogovorila z eno ful pirjazno sosedo(ki je kuharica), da bo skuhala kosilo še za nas.
Drugače pa pucanje in ostalo pa itak počaka... če ne ugotoviš, da tisti čas ko dojenček spi, ti mrzlično pospravljaš in is nakoncu cunja..ali ap prav tako se mi ne zdi dobra rešitev, da ti nekdo pelje otroka ven oz ga zaoti, dati pucaš...če že kdo pride, naj on/ona kaj posprav, ponaredi in si ti v miru z otročkom na sprehodu ali pa počivaš...
Sama sem dovolj lene sorte, da sem vedno spala skupaj z otročkom, ko je spal čez dan in tako res nisem imela teza s pregorelostjo... kar ni redko pri novopečenih mamica..
ok odst pridiganja
Smejte se čeprav ni sonca!