Živjo!
Jaz imam NS 15.6. takrat bom v 13. tednu in sicer kar pri svojem G, ki sicer nima licence, ima zato pa kolokvij in je ravno tako strokoven, pa še brezplačno jo opravi. Če pa slučajno ne bom najbolj zadovoljna, bom pa še samoplačniško šla.
hrana - meni ne paše meso. Pa niti ne toliko, da mi smrdi, ampak enostavno si niti predstavljati ne morem, da ga jem, sploh kakšnih govejih zrezkov v raznih omakah
razen mleto meso in pohani zrezki mi še nekako grejo. Kava mi enkrat paše, drugič spet ne, sicer sem pa itak fan zelenega čaja
Sicer pa sem dopoldne dokaj neješča, šele proti večernim uram me popade lakota. Sicer pa že 2 dni nisem nekih slabosti občutila, no, tudi prej niso bile na srečo ravno intenzivne.
trebušček - mislim, da se pravi nosečniški buši vidi šele po 12. ali raje 14. tednu, tisto prej je pa le napihnjen trebuh od prebave, saj je maternica še prenizko. V 1. nosečnosti se mi je trebušček izbočil v 15. tednu, najbolj pa sem bila napihnjena med 8. in 11. tednom, kako se spomnim. Ja, bo treba še počakatk, da se bomo lahko ponosno pokazale svetu
No, midva z možem sva do NS itak tiho in če kdo pride na obisk, si oblečem kaj bolj ohlapnega.
Me je pa včeraj popoldne tašča klicala (ženska me skoraj nikoli ne pokliče, mora bit vsaj praznik ali nekaj hudo narobe, hehe) in začela kot kak gestapovec zasliševati, kaj je z mano, da sem kar naprej bolna in podobno, no sem ji mirno razložila svoje, ker je hotela nekaj namigovati na nosečnost, ampak ji nisem dovoila takih namigov
Ona je tak tip človeka, da se ob sleherni novici takoj vsede na telefon in razbobna vsej vesoljni žlahti, meni pa se zdi prezgodaj za take spektakularne izpade iz njene strani. Jih bo v nadaljevanju že tako preveč
Še dobro, da je tudi svakinja noseča, rok ima septembra, da se bo njena pozornost malce porazdelila
anonimna