IZVIRNO SPOROČILO: aischa2
Za nami nuhalna.Vse v redu.Tveganja za DS ni.Ko smo začeli je naša pikica spala pol smo pa zbudili.In se smejali ob akrobacijah,umes vidli kako pije plodovnico in sesa prst.Dobila en kup slikic.Spol se ni dobro vidli tako,da rajr ni povedal.se nagiba bol k punčki a ni še sigurno.
Super za NS
Do moje NS pa je še več kot 2 tedna in oba z možem prav nestrpno čakava, ker bova potem končno povedala novico še ostalim. No, zadnjič sem se povsem naključno izdala in povedala mojemu bratu, ampak zanj vem, da ne bo nobenemu povedal.
Včeraj popoldne mi začuda ni bilo slabo, tudi zaspana in utrujena nisem bila, zvečer pa sem bila taaakooo lačna
helenčica - košaica D, praviš? Uf, moje pa še vedno vztrajajo pri B, tako je bilo tudi pri prvi nosečnosti, ko sem rabila le večji obseg, sicer so malenkost večje in bolj okrogle, se mi je pa 1 modrc, moj najljubši (in 4 leta star, hehe) strgal...kljub letom je bil kot nov, sem že gledala in ugotovila, da se takega več ne da kupit, res škoda, ker je bil tako udoben in še sexy obenem...
krvavitve - kar nekaj punc poznam, ki so v prvem tromesečju krvavele in je bilo potem vse OK, tako da vsaka krvavitev ne pomeni, da gre za SS ai da je kaj drugega narobe. Kot je že čokoladka omenila, gre ponavadi za hematom ali vraščanje posteljice. Verjamem pa, da vsako žebsko to pošteno prestraši in pomisli na najhuje.
No, sedaj pa se moram učit, imam še stare grehe do mojega faxa, jao ga že več kot 10 let pacam, sramota
lp, anonimna