Dobro jutro!
Danes sem pa jaz prva...uf, kako je vroče zadnje dneve, kako prenašate sve skuapj? Jaz kar dobro, v bistvu odlično (moram potrkat), sicer pa smo tudi vsak dan šli nekam se hladit - v petek smo šli v Bohinj, v soboto k prijateljem na podeželje na piknik, včeraj pa smo bili v Posočju.
Danes bo treba pa drugačen način hlajenja poiskat. Sicer danes zjutraj pri nas ne žge tako kot ponavadi, tako, da imam sedaj še vsa okna odprta in zračim, vendar bo treba kmalu pozapreti in zagrniti, sicer se stanoavnje hitro segreje na 27-28 stopinj. živimo pa v bloku v zadnjem nadstropju, sicer je izolacija kar dobra in tudi stanovanje je obrnjeno na jugovzhod, tako, da nam po 13. uri sonce zgine za blok in je potem bolj znosno.
Kot sem že rekla, sem OK, sem naenkrat dobila naval energije, bi kar na Triglav tekla, če bi smela
Zvečer sicer težje zaspim - no, zato je nabrž kriva tudi vročina, čeprav se zvečer v stanovanju na kar znosno temperaturo ohladi.
Mene pa zanima, tiste, ki ste ljubiteljice piva, si ga kaj privoščite sedaj ali popolno abstinirate? Meni je v 1. nosečnosti pivo tako smrdelo, sedaj mi pa paše...sicer spijem 2x na teden radler grenivka ali pivo, ampak mam kar slabo vest, glede na to, da v prvi nosečnosti nisem naredila požirka alkohola. 2x na mesec spijem tudi pol kozarca vina pri kosilu...ne me tepsti
Nič, si grem kavico skuhat, semže 3 ure pokonci, pa si je še nisem privoščila.
anii - dobrodošla med nami!
Fino za brcike, jaz jih še čakam, sem pa noseča 15 tednov, v 1. nosečnosti sem jih čutila od 17. tedna dalje, ečprav se mi že kak teden dozdeva, da me nekaj "boža" od znotraj na relaciji med sramno kostjo in popkom, ampak nisem prepričana, da je to to...
Lep in čim manj vroč dan vam želim!