IZVIRNO SPOROČILO: poopsie95
Sem precej boljše, hvala za odgovore. Izcedka potem ni bilo več, krčev tud ne. Je pa čist možno, da je povezano s prebavo, tko kot si rekla Andromeda.
Samo, da je vse OK. če se pa slučajno ponovi, pa le pojdi, da te pregledajo.
Joj, kako je fajn, ko je vročina malo popustila, mi smo imeli včeraj popoldne nevihto, pote se je še dež malce zavlekel, je bilo na večer prav sveže. Dopoldne smo imeli nekaj sonca, sedaj pa so spet neki zlovešči oblaki prišli.
Mene pa zanima, če si že s čim trebuščka negujete? Jaz že cca. 14 dni uporabljam kakavovo maslo, kupila sem ga v DM-u od znamke Balea in sem čisto zadovoljna z njim. V 1. nosečnosti sem se mazala tudi z oljem za nosečnice od Eucerina, ampak se mi zdi, da bi bil popolno enak učinek, če bi se mazala s katerim koli oljem.
Nič, grem malo sadja pojest, zadnje čase mi niti ne paše preveč, kljub temu, da je tako vroče. Itak je bolj pomembno, da sedaj pojemo več zelenjave. Sicer pa se od začetka nosečnosti nisem še nič zredila, pa bi blo fajn, če bi se, ker sem kar malce presuha.
Sedaj se trudim, da jem na 2 uri (3 glavni obroki, vmes pa kak prigrizek v obliki sadja, grisinov, tudi kakšne sladice in solate), tako se tudi vzdržuje enakomeren nivo krvnega sladkorja in ni toliko potrebe po "cukru". Prej, ko sem bolj neredno jedla, pa se mi je kar naprej dozdevalo, da mi cuker pada in sem veselo napadala piškote, čokolade in ostali balast.