Dobro juutro!
Vidim, da tečejo debate o vozičkih, lupinicah in ostali opremi - nam ni od tavečjega pravzarav nič ostalo, ker sem voziček in lupinico dobila od sorodnikov, tako da bo treba vse novo nabavit. Previjalno sem pa melo tisto plastično, ko imaš spodaj še banjico - najbolj zgrešen nakup ever! Tista previjalna je postala iz meseca v meec vse bolj majava, zaradi teže dojenčka se je vse začelo rahljati in je postala prav nevarna, zato je mi po 8. mesecu sploh nismo več uporabljali, tako da kar se tega tiče - les je zakon!
Jaz razmišljam, da bi voziček (košaroin športni del) ter lupinica kar rabljeno kupila, pa dam raje kak euro več za eno dobro marelo, ki jo lahko nekje pri 8-9 meseih že začnemo uporabljati, nam je prejšnja služila do 3. leta, ker smo radi delali dolge sprehode, tudi na morju ob večerih je zelo uporabna, da ko mali zaspi, še ni treba "domov" it takoj...
Lupinica je pa uporabna samo za vožnjo, tudi mene včasih prav stisne, ko vidim čisto sključenega dojenčka v vozičku v njej... Ne rečem, za kak hitri skok v trgovino, banko ali kaj podobnega, da se otročka ne preklada, ampak se le enostavno dvigne lupiniio in pripne na voziček, ampak za daljše sprehode je pa povsem neprimerna.
Pohištvo - mi imamo otroško sobo, ki nam jo je lani decembra naredil mizar in je "sprojektirana" za 2 otroka, tako, da imamo to že urejeno, le da bo naš novi član na začetku spal v otroški posteljici, ki jo imamo še od tavečjega, je pa od Lip Poljčane, jo zelo priporočam, nam je zdržala 3 leta, pa je naš zelo nemirno spal in divjal po njej, pa je še vedno kot nova in prav nič majava.
Toliko zaenkrat od mene kar se tiče opreme.
Jaz sem OK, še vedno z veliko energije, upam, da tako čimdlje ostane, le zdi se mi, da se nikakor ne morem naspati dovolj
Krči so se mi umirili, tu in tam me boli zaradi širjenja vezi, tisti dan amlo bolj počivam in je potem dobro, ponavadi me pa tudi šele proti večeru začne zategovati, še posebej, če sem bila tisti dan bolj aktivna. Ponoči pa spim z enim fajn mehkim in dolgim povštrom pod trebuščkom, pa mi je čisto udobno. Brcike čutim kar pogosto, se mi pa zdi, da so bolj nežne, kot pri prvem, mogoče tudi zato, ker imam posteljico spredaj, pa tudi najbrž so mi bolj v spominu ostali tisti karate udarci, ki sem jih bila že bolj proti koncu nosečnosti deležna.
Sem pa tudi jaz dobila tak bolj kosmat trebušček, predvsem okrog popka, če bi to vedela prej, bi si enodelne kopalke kupila
Nič, grem zeleni čaj spit, brez tega se moj dan kar težko prične.
Lep dan!