Živijo punce!
Kar nekaj časa me ni bilo na forum, pa ne vem zakaj... Verjetno zato, ker je bila kolegica noseča pa sva potem vse zadeve komentirale kar v živo namesto na forumu. Sedajp a je pred dnevi rodila, (Maks, 58 cm in 4618g :-O) jaz pa sem ostala brez svojega foruma v živo....
Kakorkoli, prebiram vaše zapise in se počutim kar domače :-) Vse ni dogaja, od špikanja v maternici, do vrtenja ob prehitrih gibih, nizkega pritiska, krčev v nogah... Včasih se že sama sebi počutim sitno.... Aja, najbolj zabavne pa so s krči,ki me valda primejo ponoči, potem pa se je zgodilo, da sem se sredi noči zbudila (ko me je prvič prijel) in začela tuliti na ves glas - bogi moj je skočil pokonci vsa omotičen ni vedel niti na katero stran postelje naj se obrne :-) Drugače pa sem brala tudi jaz o magneziju in kalciju, mi je pa zanimivo to, da odsvetujejo pitje gaziranih pijač (tako da tudi donat, če ga že pijem premešam z žlico da grejo mehurčki ven)... Drugače pa o kilaži, zredila sem se za dobrega pol kg od izhodiščne teže... Se mi pa zdi da bo od sedaj šlo kar navzgor... Trebuh se mi namreč zdi da kar dnevno vzhaja....
Pa da pristavim svoje o vozičkih... tudi midva sva diplomirala iz tega poglavja, začetek je bil tam kot pri vseh (verjetno) - za voziček ne dava več kot 350€. Potem pa realnost, videti v živo kvaliteto teh vozičkov sva takoj skočila en razred višje, tako da sva sedaj na 500€ omejitve in v tem okviru sva našla Mutsy Evo, ki je nek nov model, podoben 4riderju (le brez napihljivih gum). Za tega pa sva se odločila, ker je nekaj kg lažji od ostalih (mislim da 12kg ali nekaj manj s košaro), športni del se obrne v obe smeri, naslonjalo športnega dela pa se spusti do ležečega položaja (to je bil moj pogoj). Aja, pa zloži se ful na majhno, da je moj že na pogled ocenil, da nama bo šel v prtljažnik (potem se še na predstavitvenem videu na youtube videla, da so zadevo spravili v mini cooperja :-)). Glede lupinice pa bova šla v maxi cosi varijanto, verjetno iz druge roke, čeprav malo cvikam... Bi po eni strani raje dala malo več, da vem, da je zadeva res nepoškodovana in bp (pa itak jo lahko ponucava še za naslednjega... :-))
Aja, pa še to! v 19 tednu mi je G. opravila morfologijo (sem bila prepričana da je ne bo še, ampak se je potem kar odločila) in vse je super, mali se je izkazal na tekmovanju pokaži kaj znaš - tako se je vrtel in obračal da je bilo veselje ga gledat... Je pa G. potrdila mojo 'slutnjo' - fantek bo, ime pa sva mu tudi že zbrala - Lovro (pravzaprav se o tem imenu pogovarjava že nekaj let, ker nama je obema zelo všeč, sedaj bo pa postalo realnost :-))....
Uf, čisto sem se razpisala... Je res videti da me dolgo ni bilo naokrog...