Živjo!
Jaz sem bila tudi včeraj deležna injekcije v zadnjo plat, ker sem rh negativna, samega vboda niti nisem čutila, je pa prav zoprn občutek, ko ti cepivo vbrizga v mišico, bi najraje takrat do stropa skočila, ampak vseeno ni tako hudo kot pri npr. zobozdravniku
Je pa s tem rhogramom tako, da se dobi cepivo pri vsaki nosečnosti in potem še po porodu, če je otroček rh +
Jaz sem drugače ok, prej sem par noči bolj slabo spala, mogoče je bila tudi nedeljska polna luna kriva za to, ta čas je toliko ljudi "jamralo", da slabo spijo, pa tudi sicer se mi zdi, da ni najbolj pozitivno vplivala na ljudi... Sem pa sedaj ob večerh že tako hitro zaspana, da komaj čakam, da grem spat, zjutraj pa tudi težko vstanem. Okretna sem pa še kar, precej bolj kot v 1. nosečnosti, se vidi, da me naš navihani 4-letnik "drži pokonci"
zatekanje - zaenkrat skorajda nič, razen po nekih balerinkah čutim, da so mi le-te malce bolj tesne. Od začetka nosečnosti pa do sedaj sem pa dobila 7 kg, od tega v zadnjem mesecu 3 kg.
oprema - uf, jaz nisem še nič kaj dejavna v tej smeri, bom začela z naslednjim tednom, očitno je res tako, da se ko pričakuješ prvič, pričneš prej in bolj temeljito pripravljati kot pa potem na naslednjega otročka...
Se pa lahko" pohvalim", da delam generalko in sicer vsak dan kak predal ali omaro počistim in zložim ali prestavim stvari.
Ker imamo malce prostorske stiske, moram naštudirat, kako bomo imeli urejen previjalni kotiček - se moram določiti, ali bomo uredili na pralnem stroju ali pa v otroški sobi na pisalni mizi, sicer mi je ta varianta bolj všeč, ampak ponoči, ko bo tavelik spal, mi pa tudi ni, da bi ga motila sredi spanja s previjanjem dojenčice.